Skattkistan

När det bara är meningen.
Hade egentligen inga som helst planer på att besöka Erikshjälpen idag efter jobbet, men ändå körde min bil dit med mig. Och tur var väl det, för där hittade jag en matta som passade prima in i vårt vardagsrum där den ska ligga under matbordet. 
 
Att den kostade en femhundring istället för en femtusing (som övriga mattor vi tittat på har kostat), var i fint skick & dessutom i en nyans som matchar den andra mattan i rummet så var det bara att slå till. Så än en gång denna vecka har vi blivit med matta! 
 

#1 - Kajsa

Älskar Erikshjälpen! Det GÅR inte att fynda så här uppe. Allt är så enormt mycket dyrare. Dessutom är det ofta sämre grejer också!

Svar: Nä, jag kan tänka mig det. Tror dock att det är ännu bättre norröver! Man skulle typ ta sig en loppistur i Norrland, ute på vischan, där kan man nog fynda :) Om man hittar några butiker vill säga :).
Skattkistan

#2 - Elle

Himlarns vad fint ni har fått det! Älskar lamporna ovanför bordet :)

#3 - Eva

Hur har du hängt upp din ljusslinga?

Svar: Med en liten krok som vi skruvat upp i taket 😃
Skattkistan

#4 - Annika - dödsmetallälskande stark-wannabe

Grymt fin!

Svar: Ja, den var ju petrolblå den också, så då gillar väl du den ;). Kram!
Skattkistan

#5 - Louise i Italien

Vilken superhärlig blogg du har - en perfekt kombination av mat, inredning, träning och livet i sig! Jag bläddrade långt ner i arkivet innan jag fick säga stopp! :) Stort grattis till vad som komma skall också, vad härligt med tillökning!

Svar: Åh tack! Vad kul att du gillar bloggen, du är välkommen tillbaka :) Ska själv ta och kolla in din blogg nu. Kram!
Skattkistan