I fredags träffades Idre-gänget för att planera lite inför vår stundande fjällresa och för att käka lite gott. Ett litet historieätartema på det - sjuttiotalet.
Vi började med en räkcoctail. Himlans gott faktiskt. Trots att det bara är vanlig isbergssallad, avokado, räkor & rhode islandsås.
Man får passa på att mysa med ljus medans kvällarna fortfarande är mörka... snart är ljuset åter :).
Till huvudrätt entrecote, hemmagjord pommes & en grönpepparsås. Vi har aldrig gjort grönpepparsås förut, men det var ju väldigt gott!
Avslutade middagen gjorde vi med after-eightpäron i ugn med en klick grädde. Ganska så gott det med faktiskt. Sjuttiotalet var inte så värst dumt matmässigt... inte personmässigt heller ;). En av mina bästa personer (P) är ju sjuttiotalist.
Nu är planerna inför resan relativt satta & i veckan ska det fixas fika & luncher - vi vill ju använda dagarna på plats så effektivt som möjligt :).