Skattkistan

Att fira födelsedag.
Att jag ens bjuder på denna bild. Bad hair morning :). Men hur som helst så väckte vi iallafall lillskruttan i hennes säng med vår sång imorse. Hur skönt att få sova en hel natt?! Tack Disa.
 
Det var spännande med flaggan!
 
För att inte tala om den alldeles egna musen som fanns i ett av paketen.
 
Ännu två presenter i en och samma bild. Kavat-skorna från farmor och farfar & så namntavlan från oss.
 
Så här glad är man när man får sitta med då mamma förbereder lunchen. Nya kläderna är en present från mormor och morfar.
 
Testar det nya åkdonet. Får tummen upp och kommer nog bli väldigt skojig när hon riktigt fått kläm på det där med att gå!
 
Medans Disa sov passade jag på att slå in alla de julklappar som köpts in så här långt. Skönt att ligga i fas :).
 
När vi hämtat Billie på förskolan så åkte vi hem till Ludde för lite bus och fika.
 
Supergoda lussebullar!
 
Disa fick vara med de stora barnen och leka ♥.
 
Koncentration på hög nivå.
 
Efter en god middag blev det lite mer fika, så blir det när det ska firas födelsedag :).
 
Och nu sover de båda sedan en liten stund (Billie ville inte alls gå och lägga sig idag). Så nu ska jag slå mig ner jämte min karl framför brasan en stund. Mys!
 
En härlig födelsedag. Nu är hon ett år och en stor tjej. Tack alla fina för gratulationer ♥.
Födelsedagspresent.
 
Idag är det som sagt Disa's dag och det firade hon med att ge bästa presenten till sina föräldrar -  en hel natts sömn :). Det tillhör inte vanligheterna här hemma kan jag berätta. Och när hon vaknade fick vi massor av gos & så fick hon ett par paket av oss. Såklart!
 
I ett av paketen från oss fick hon den här namntavlan, en liknande som Billie också har. Det är Zandra som har gjort den och till och med idag får man 10 % rabatt på sin beställning på hennes hemsida. Ett litet tips så här i julklappsletartider :).
Sentimental.
För precis ett år sedan, nästan på minuten, så satte min förlossning igång. Från inga känningar alls till en alldeles ny liten bebis på bara några få timmar. En ny liten familjemedlem att älska, skratta med och dra sig i håret åt. En liten lillasyster till vår Billie, precis som hon sagt att det skulle bli under hela graviditeten. En liten Disa.
 
Nu är hon inte så liten längre Disa. Vi har visserligen inte vart på BVC och vägt henne på två månader, men får jag gissa så tror jag att hon väger närmare elva kilo när det är dags för vägning igen i veckan. Större än Billie var vid ett års ålder. Och betydligt vassare i munnen, bokstavligt talat. Hon har så mycket tänder att jag tror att hela hennes tandrad lär vara på plats inom någon månad. Hon har redan fått fyra av sina kindtänder! 
 
Hon är en glad och framåt tjej som inte gömmer sig bakom mamma, hon provar och trillar, reser sig och provar igen. En liten tjej som inte ger sig. Med skinn på näsan verkar det som. 
 
Det är ju inte klokt, men imorgon är hon ett år och vi har inte längre någon bebis här hemma. Helkonstigt och lite sorgligt, men också ganska skönt. Det ska bli alldeles fantastiskt att få se henne växa upp. Höra henne börja prata, se henne och Billie leka ihop, få visa henne världen!
 
Lilla fina tjej. Mammas andra älsklingstjej. Jag älskar dig till månen och tillbaka!
 
Första bilden på hela vår lilla familj när Billie kom och hälsade på ♥
 
Och så idag när vi firade hennes allra första födelsedag.