Skattkistan

Slutet närmar sig...
Ja, alltså inte slutet som i döden närmar sig, utan slutet på min föräldraledighet! Vår underbara lilla Disa är snart femton månader gammal och alldeles jätteredo att ge sig ut på de äventyr som det innebär att börja på förskolan. Hon är energisk, busig, klättrar överallt och vill bara upptäcka & göra så mycket mer än vad ryms innanför vårt hus väggar. Så det kommer bli jättebra med förskola nu.
 
På måndag är det dags för inskolning och det ska bli roligt och spännande. Även för mig. Inskolningen skiljer sig en hel del sedan vi skolade in Billie då jag nu ska vara med i fyra hela dagar (08.30-13.30) för att sedan om allt går bra lämna i lika många timmar i lika många dagar innan hon anses inskolad. Med Billie var jag bara med en timme här och en timme där, typ. Så det blir kul att få vara med på samling, äta lunch och så försöka få henne att sova i en av de små bås som de nu ska ha och sova utomhus i. Wish me luck... hemma funkar det sällan med något annat än vagnen dagtid. 
 
Sista dagen hemma med båda kidsen imorgon och dessutom fredag. Det firas med att Annica och hennes kids kommer på lek och lite brunch, inspirerad av fantastiska Anna Kubel. Heja fredag!
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - OLIVIA | 17,8 årig tjej i medievärlden

Herregud så söt!

Svar: Tack snälla :)
Skattkistan

#2 - Helene

Söt! :D

Svar: Tack :) Hon är fin!
Skattkistan

#3 - Mickan

Lilla sötnos! Så fort tiden går... Det kommer gå toppen ska du se! Cornelis har alltid varit svår med sömnen men ungen somnade på fem minuter första inskolningsdagen, hihi. Njut "sista" dagen nu 😊 Kram!

Svar: Ja visst gör den! Galet fort :) Men vi är redo bägge två. Dagen idag gick himla bra så nu hoppa jag på repris imorgon! Kram
Skattkistan

#4 - Daniela

Sööt :) Lycka till!

Svar: Tack snälla!
Skattkistan

#5 - Helena

Tiden går! Är det ett sådan där "ur och skur"-förskola eftersom de ska sova utomhus? Lycka till! :)

Svar: Ja visst gör den :) Det är inte någon ur och skur-förskola, men förskolechefen för vår förskola är även chef över två uteförskolor och har anammat det där med ute-sovning även hos oss! Gick fint idag :) Kram
Skattkistan

#6 - Madde

Lyck till! Det kommer säkert gå jättebra!:) Meija har precis skolats in på förskolan.. Dock så har dem inte fått henne att sova där ännu.. Hon är med en vagnsovare.. Men vi kämpar på så lär hon sig väl snart:)

Svar: Tack! Första dagen avklarad och det gick fint. Nu var jag ju med visserligen, men hon var ganska glad & nöjd hela tiden vi var där och jag fick henne att somna därute :) Yey! Nu ska vi bara göra samma sak imorgon igen. Hoppas Meija snart också sover gott på förskolan! Kram
Skattkistan