Skattkistan

Nästa veckas sköna planer.
Som jag har skrivit tidigare här i bloggen så är det strax dags för resa med min kära "damklubb".
 
Vi har hållt igång, gjort små resor ihop & sparat tillsammans i fem år nu. Äntligen är det dags att "casha-in" för detta sparande. Nästa vecka åker vi nämligen allihop, 8 tjejer, till den franska rivieran och Nice för en långhelg!
 
Mycket efterlängtat och ganska så välförtjänt om jag får säga det själv :).
 
Det ska bli underbart med tjejhäng, sol, ordentligt med sömn, restaurangmiddagar, grymma drinkar, utekvällar & egentid. Kanske får vi även till lite shopping och kändisspotting?!
 
Det kändes förstås lite konstigt och skrämmande att ha en resa bokad till Nice efter det som hände där juli. Men efter lite övervägande så känns det nu som det enda rätta att vi ska leva på, göra precis det som vi planerat & åka och njuta i den fantastiska lilla staden och inte anpassa våra liv & leverne efter terroristidioter. 
 
Det känns dock bra att vi inte bokade in oss på hotellet nere på strandpromenaden som vi planerade först. Nu bor vi istället någon gata upp från Promenade Anglais och ungefär 10.000 kronor billigare. Det blir några goda middagar och drinkar för de sparade pengarna :).
 
Jag har varit på rivieran förut, men det var evigheter sen och vi bodde då i Cannes och inte i Nice. Så har ni tips om strandhäng, drinkhäng, shopping eller någon kul aktivitet man kan ta sig för där så tas dessa emot med glädje!