Skattkistan

Sunday.

 
 
Satan i gatan vad trött jag är i min kropp! Mitt 12 km långa löppass nu i eftermiddags har verkligen satt sina spår :). Det gick riktigt bra med löpningen idag. De första sju kilometerna flög jag nästan fram, sen när jag kom fram till Hemmesjö gamla kyrka och dess galet branta backe tillät jag mig själv att gå... och sen när jag satte igång att springa igen var det tyngre. Men det gick ändå bra och jag är supernöjd med att jag orkade springa mina 12 kilometer och att min kilometertid hamnade på för mig riktigt bra 5:32.
 
Innan jag blev avsläppt i Växjö av P så var vi ute hos Erika & Jon i Gransholm precis som planerat. Där fick vi the Grand-tour av deras hus, som för övrigt kommer kunna bli så himlans fint, med lite kärlek (precis som vårt). Sen fikade vi på deras baksida i det underbara solskenet. Tårtan, som för övrigt inte ser så aptitlig ut, hade jag med mig hemifrån. Vi bjöd på den på vår lilla påskmiddag igår & då var den god... idag var den faktiskt ännu bättre. Marängen hade liksom segat till sig. Hur som helst, receptet på den kommer imorgon!
 
Efter att ha blivit lite inspirerade av Erika's och Jon's köksplaner så har vi surfat kök nu ikväll. Det finns ju precis hur mycket olika kök som helst, och i ungefär lika många prisklasser. Det känns dock som att vi har hyfsad koll på vilken stil vi vill ha på köket, prisklassen & därmed även leverantör är vi däremot inte lika säkra på.
 
Hur har ni som har byggt/bytt kök tänkt gällande luckor, skåp och bänkskivor??
 
Jag är kanske ute och cyklar, men jag känner att själva stommarna på köket nog är ungefär detsamma oavsett leverantör. Luckor, bänkskivor & detaljer däremot, där tror jag nog att kvaliteten kan skilja sig väsentligt... Hmmm... Någon med erfarenhet som kan göra mig klokare? Och slutligen, vilken leverantör har ni använt er av?
 
Många frågor och jag hoppas på många svar :) Snälla.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att Alvedonen jag gav Billie innan hon somnade ska hjälpa henne att sova lugnare i natt. 
 
Natti Natti.