Skattkistan

Morgonstund.
Idag vaknade Disa tidigare än vanligt och vill inte somna om vid 06.30, så det var bara för mig att gå upp. Efter en stunds gungande fram och tillbaka över vardagsrummet så kunde vi slå oss ner på soffan & strax sov hon på mitt bröst. Petter och Billie sov på övervåningen då B vaknade till med feber igår kväll - för att vi skulle få så mycket sömn som möjligt :).
 
Efter en timme eller så la jag ner lilltjejen och fixade runt lite här hemma. Kokade kaffe, städade undan lite, förberedde inför lunchen... ni vet sånt där som man kanske inte borde göra när man har en stund för sig själv ;). Men så himlans härligt det var att vakna till en ljus och härlig morgon! 
 
Hoppas ni har haft en skön söndag, det har vi. En härligt kall promenad, några åk med stjärtlappar & så lunch tillsammans med P's föräldrar har vi hunnit med, förutom soff- och hockeyhäng.
 
Snögubbe nummer ett sover gott.
 
Vitt utanför fönsterna & klar himmel! Och en vildvuxen palettblad i förgrunden.
 
Vi har fortfarande jul i vårt hus, även om julduken sa tack och bock igår. Imponerande ändå att man kan ha en och samma duk i nästan en vecka med en 2.5-åring som äter vid bordet...
 
Julgranen är fortfarande fin, så den får väl iallafall stå kvar till efter nyår :).
 
Snögubbe nummer två startade dagen med lite straffläggning i köket. Kolla fattningen av klubban ;).