Skattkistan

Sjumånadersdagen.
 
 
 
 
Idag firar vi Disa's sjumånadersdag med att plocka in en hel bukett med vackra pioner från trädgården, eller kanske ska jag säga räddar dem. I eftermiddag, eller imorgon kommer det nämligen grävmaskiner och förstör, eller jag menar dränerar, vår baksida. 
 
Vår lilla tjej är inte så liten längre. Hon har fått tre tänder. De två nere i käken har blivit riktiga bissingar och den som nyligen kommit upp däruppe är en liten skit. 
 
Disa sitter fint numera & vägrar därmed att ligga ner, likadant i badkaret. Galet farligt med en bebis som inte kan sitta still med benen!
 
Hon äter mat med god aptit hela dagen lång. Gröt-mellis (amma)-burk-mellis-burk-ev mellis(frukt/smörgås/puré)-gröt... och sen lite amning igen. Mycket mat måste hinnas med för vår tjej vägrar nämligen att ta flaska vilket stör och stressar mig något. Jag tänker nämligen att jag snart ska sluta amma. Någon som har tips på lösning?
 
De senaste två nätterna har hon strulat lite med sömnen och vaknat till alldeles för tidigt, typ vid 03... och då ska det tillläggas att hon inte har somnat för natten förrän 22. 
 
Dagtid är hon superglad & nöjd och världens underbaraste lilla tjej. Men när kvällen kommer då blir det lite bökigare. Hon somnar gärna vid 19-tiden någongång (alltid av att gunga i famnen eller ammas) men sen vaknar hon alltid upp... och så kan hon somna om... men somnar för natten gör hon inte ordentligt igen förrän 22... Hoppas på bättring på det här området snart för det vore lyxigt och välbehövligt för två småbarnsföräldrar att få kvällen någon gång!
 
Hur som helst. Glad sjumånadersdag älskade Disa ♥.