Skattkistan

Disa min Disa.
Om en månad blir vår lilla höna ett år. Ett år. Crazy!
Det händer massor med henner just nu. Hon håller på att få kindtänder, en är igenom och två till på gång (tror jag) vilket gör att det bokstavligt talat rinner ur munnen på henne. Hon reser sig upp mot allt möjligt och de senaste dagarna har hon börjat gå utmed möbler. Hon är galet envis och trots att hon trillar och slår sig (ibland blodig) så reser hon sig upp igen. I veckan som gick klättrade hon upp för sisådär sju trappsteg i vår trappa och till min förfäran föll hon ner - hon har aldrig visat minsta intresse för trappan och än mindre trodde jag att hon skulle kunna klättra. Nu åker grinden upp!
 
För tillfället så sover (iallafall nattetid) och äter hon lite sådär. Misstänker att det delvis beror på de dära kindtänderna, men också att hon har varit förkyld och lite kraxig ett tag. Eller så är det kanske bara en sån där fas att ta sig igenom. :)
 
Annars är hon en glad tjej som tycker att hennes storasyster är SÅ kul. Hon gillar även att krypa efter Milo för att inte tala om att plaska med vattnet i hans skål. Hoppa hoppgunga är dessutom hur kul som helst. Hon studsar nästan upp till taket.
 
Sist men inte minst är hon väldigt mammig. Finns mamma i närheten så är det inte mycket annat som duger. Men är jag inte hemma så går pappa också fint :).
 
Älskade lilla unge. Om en månad som går så himla fort är du ett år. Då ska du få äta tårta & leka med paketsnören. Alldeles själv. ♥