Skattkistan

Att avsluta lördagen med pizza.
En helg som denna när jag är själv med tjejerna så har jag försökt göra livet så enkelt som möjligt. Det innebär hos mig bland annat att jag försöker minimera kivet om mat. Tjejerna får helt enkelt sätta menyn. Så i fredags gjorde jag högrevsburgare med bacon enligt Billie's önskemål, igår kväll lagade jag pizza och idag åt de pytt-i-panna medans jag åt rester.
 
Big mistake med pizzan dock - jag glömde köpa ananas till tjejernas (de vill ha havaii) så det några småsura miner ändå, men de åt iallafall. Och jag med. Galet gott med topping som buffelmozzarella, sparris, rödlök, vitlök, babytomater, parmaskinka & avokado!
 
Efter dagens superhjältekalas och loppistur som avslutades med en tur till leksaksaffären där tjejerna fick köpa sig varsin grej så har vi hängt hemma. Jag somnade vid läggningen av Disa och vaknade till en stund innan nio. Då satt Billie fortfarande i soffan med paddan i högsta hugg och ganska nöjd med situationen. Vi får väl se hur nöjd hon är imorgon bitti när klockan ringer...
 
Har även hunnit med att betala ut lite löner och målat den där bokhyllan (igen!!). Nu behövs det bara ett par penseldrag till sen är den färdig-finito och allt det där. 
 
Preppa ingredienser... och så ett glas rött därtill :)
Tjejernas pizza innan den åkte in i ugnen. Utan ananas dårå, det fick jag höra några gånger. Haha!
Och så in grymma pizza. Alltså vilken skillnad det blir på botten när man bakar på pizzasten. 
Tadaa!
Finsällskap nummer ett. 
och två.