Skattkistan

Att ha roliga planer för våren.
Tittar i min kalender för de närmaste månaderna, månaderna innan sommaren och konstaterar att det är mycket roligt på gång. Till skillnad från alla sportlovsfirare som gör eller kanske redan har gjort sin vecka på skidor så har vi vårt kvar, vi åker nämligen med familjen, farmor och farfar samt Magnus, Moa och Abbe till Stöten i slutet av mars. Innan dess hinner jag med ett snabbesök hos min syrra och familj i Malmö och en tur med eAccounting-teamet till Rom. I Rom blir det förstås mestadels jobb, men hoppas hinna få en gnutta sol på kinderna & se lite stad också :).
Sen i april fyller jag 35 och eftersom jag tycker att det är härligt med födelsedagar och att fira så planerar jag att bjuda både släkt på kalas & mina tjejkompisar på en mysig middag. 
I Maj är det dags att resa igen, då åker jag först till Åre på utbildningsresa med hela jobbet och därefter på en riktigt spännande utbildning i Oslo.
Och så är det ju Kristi Himmelfärd och Pingst och nationaldagen, och sen är det nästan semester :). Alltså en himla massa roligheter att se fram emot hela våren. Och sen är ju vardagen emellan roligheterna himla bra den också! Jag tror allt att jag blivit bättre på att uppskatta just vardagenn på senaste tiden då det hänt mycket runt omkring som fått mig att tänka på vad som egentligen är viktigt. Som den där stunden när man få ligga nära en av tjejerna när godnatt-sagan är läst och lyset blivit släckt. När man snusar dem i nacken och kan höra dem andas tyngre och tyngre. Lätt en av dagens bästa stunder men också lätt att ta för given. 
 
Vad ser ni kära läsare fram emot med våren?
 
 
 
Våren alltså ♥.
#1 - Johanna

Vad mycket roligt ni ska hitta på!
Jag ser fram emot påsken, det ska bli så roligt i år när Alma är lite större och kan gå på påskäggsjakt.
Sedan fyller jag år i slutet av april så då blir det lite kalasande. Jag tror det kommer bli en riktigt bra vår det här!

Svar: Ja eller hur :)Och så härligt med äggjakt, det måste vi ju också fixa till här hemma! Och sen är det ju aldrig fel med födelsedagar. Alla anledningar att fira & att ses med dem man gillar är bra anledningar :) Kram!
Skattkistan