Skattkistan

Stora dopparedagen.

Här har vi dagens bildbevis. Årets första dopp blev mycket riktigt avklarat under dagen, det svalkade fint om man säger så.. Passade även på att grilla lite kycklingspett & vårlök, det gillade grannens hundar som även ville vara med på bild. Dagen har varit riktigt skön! Första helgdagen på länge utan några som helst måsten. Nu ska vi kolla på film & äta brownie från 7/11 med glass, lovely!
#1 - Anonym

mm underbar sommardag idag:)jo men precis, tror tyvärr inte det, har inte "fixat" vissa saker som tex golvslipning and so on, har helt enkelt inte tid så överlåter sådant till de nästa som bor där. Sen står ju priserna inte alls lika högt nu heller, men what to do hehe blir inte ledsen av det, och får väl se inte klart än ju:)Hoppas du har en finfin kväll! kramar

#2 - Emma says style, love & rock and roll.

wow, stort!

#3 - Jennie

karin: Nä, det är sant! Hoppas att försäljningen går bra iallafall :) Själv är jag toppennöjd nu då vi äntligen har fått tag på en hantverkare som kan sätta upp vårt kök :) Fantastiskt skönt! KramEmma: Ja, riktigt stort... och faktiskt i efterhand rätt skönt :)