Skattkistan

The Office!

Lite fix med sladdar kvar och så ska elementet målas, men annars är vi rätt nöjda! Nu ska det bara skaffas lite fina krukor, nya gardiner, brunt överkast och lite lull-lull, så är vårt egna The Office färdigt :)

ps. Lillasyster, jag tänker på dig!.
Lördagskvällens.


Klänning, H&M
Strumpbyxor, Lindex
Skor, Skopunkten
Sjal, H&M
Armband & klocka, vintage

Nu ska jag och min käraste mysa i soffan med ost, kex, godis & en bra (hoppas jag) film. Hoppas ni har en skön lördagskväll :)

Kram!
Billie the Vision & the Lux
Gårdagskvällen var supertrevlig! Den började med att syster kom hem till oss och tog en fördrink, en riktigt god Raspberry daquiry. Därefter gick vi ner till stan och Kafé DeLuxe där vi hade bokat bord för kvällen tillsammans med Majsan & Henke. Vi åt en otroligt god grillbuffé med massor av sköna tillbehör. Kycklingspett, lax, filodegsrullar med spenat, vegetariska spett, charkuterier (parmaskinka & salami), ostar, paté, potatissallad, couscoussallad, bönsallad, hummus, vitlökssås, gott bröd och massor mer. Kan jag verkligen rekommendera! Till maten drack vi vitt vin och därefter blev det goda drinkar, bl. a. mojito :). Senare fram på kvällen var det dags för kvällens höjdpunkt, Billie the vision & the dancers. De var, precis som förra gången då jag såg dem, fulla av energi och ett grymt liveband! När konserten var slut hade klockan blivit strax efter ett, då var älsklingen och jag nöjda. Vi gick mot McD, köpte cheeseburgare och gick hemåt. Mycket trevlig kväll!