Skattkistan

Spring is on hold.

Då var det vitt utanför fönstret igen. Det känns som att naturen inte riktigt kan bestämma sig om den ska låta det bli vår eller inte. Först töar det och knappt hinner marken bli bar innan det är dags för nästa snölager. Men jag gillar ju vintern, så det är väl lika bra att njuta av de vita och ljusa dagarna så länge man kan :). Att det är kallt det kan man ju överleva, det är ju faktiskt bara att klä sig lite varmare!
Ha en underbar dag, Kram Kram.

Salander & köksplanering.

Filmen var precis så bra som jag trodde att den skulle vara! J tyckte också att den var bra, kanske till och med så bra att han börjar läsa lite mer ( i väntan på nästa film). Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon har vi ett spännande pass på IKEA att se fram emot! Kök ska planeras & förhoppningsvis kan vi sätta igång med förberedelser för renoveringen redan när vi kommer hem från Frankrike :) Längtar!!
Natti Natti 

Män som hatar kvinnor.
Ikväll var det alltså äntligen dags för premiären av Män som hatar kvinnor, som jag längtat och väntat de senaste två veckorna! Har läst triologin av Stieg Larsson två gånger redan, så visst jag vet vad jag har att vänta mig, ändå känner jag mig som ett litet barn på julafton. Stora förväntningar?, visst har jag det! Efter att ha läst recensioner, både professionella & lekmanna, så kan man inte ha något annat. Jag hoppas nu att mina förväntningar infrias och att vi får en härlig upplevelse i biomörkret!