Skattkistan

Today's outfit & more.


Brun klänning, Lindex (ny för dagen!)
Skärp, Pieces
Gladiatorsandaler, VILA
Armband, vintage
Öronhänge, H&M

Har vart så otroligt varmt att jobba idag att jag fick ta och byta chinosen & blusen jag hade på mig mot den betydligt svalare nya klänningen från Lindex. Körde förbi Lindex en sväng nyss när jag lämnat chefen. Jag fick nämligen ett meddelande om att man som Lindex clubkund skulle få 25 % rabatt fram tills på söndag och sånt har jag ju svårt att stå emot (de känner mig så väl :)). Köpte klänningen på bilden, en likadan i vitt samt ett par riktigt blåa byxor samma som jag själv har i vitt. Totalt fick jag betala 298 kronor, inte så tokigt för två klänningar och ett par byxor. FYND, I like.


Nu ska jag ta och packa weekendväskan innan det bär av mot östkusten, Kalmar & Öland. Åhh, känns nästan som semester :). Sol, härligt musik (festival) och party, kunde vart sämre!
Puss på er söta ni.

Pure Pink by Tritoni.
Ni som läst min blogg ett tag vet att jag har en förkärlek för rosa prylar. Cykel, kamera, mixer & Ipod är några av de rosa detaljerna i mitt liv så här långt. Nu hade jag dock gärna lagt till en klocka på denna listan. Denna rosa skönhet kommer från Triva by Tritoni och kostar 895 kr, oh I want! Tritoni har för övrigt många snygga klockor i sitt sortiment, check it out!


Aint it beautiful?
Bild:
Tritoni
Värmebölja!

Vi har tydligen en värmebölja att vänta oss här i Sverige, med början idag. En värmebölja kallas en period om minst 5 dagar i sträck, då temperaturen är högre än 25 grader. Det ska alltså bli riktig sommarvärme här i ett par dagar nu, kunde inte ha kommit lämpligare :). Imorgon åker vi nämligen till Öland, jag, lillasyster, systers sambo Henke och kompis Jossan. Vi ska på festivalen Springbreak i Kalmar på lördag eftermiddag och kväll, men hinner säkert med en hel del sol vid sommarstugan på Öland också. Dags att bättra på brännan alltså! Kanske blir det så att jag tar dopp nummer två för året?!? Ska bli riktigt härligt att komma ut till Öland igen iallafall, var länge sedan sist nu. Hoppas kunna komma dit mer under denna sommaren för där är verkligen härligt!