Skattkistan

Den sjunger!
 
Efter alltför lång tid utan musik med vettigt ljud därhemma så har vi äntligen skaffat oss en portabel högtalare. Det blev ett spontanköp på Svenssons i Lammhult igår och vi har förstås hunnit inviga den, både en och två gånger. Billie blev helt paff i morse och konstaterade att "den sjunger!". 
 
Så mycket roligare allt blir därhemma med musik. Städa, tvätta & laga mat! Och det allra bästa är att den är uppladdningsbar och kan därför tas med till stranden, på picnic eller om man vill det på cykelturen :). Den är liksom gummerad på utsidan så jag inbillar mig att den kan läggas ner i väskan eller i cykelkorgen utan att man behöver vara galet försiktig - det passar denna familjen!
 
Det enda negativa? Att vi valde den svarta med neonigt rött band på och inte den grå med skönt gröna detaljer... men man får välja sina strider :)
Sunday pulled pork. 
Efter en heldag på vägarna då vi hunnit med loppisar, glasspaus, lunch och Svenssons i Lammhult-shopping, så passade det himla bra med en smidig middag. 
 
När vi helghandlade på Willy's inför helgen så hade de erbjudande på Tulip's förpackning med pulled pork (även beef o turkey) som vi inte kunde låta bli. Tog bara 20-25 minuter att få färdigt i ugnen efter att vi kryddat med lite extra bbq-sås efter att ha läst några recensioner. 
 
Serverade pulled porken gjorde vi till blandade grönsaker, bbq-sås, salsa, majskolv, créme fraiche och hemmagjorda pitabröd. Hur gott som helst faktiskt, särskilt med tanke på ansträngningen (den uteblivna ;)). 
 
Nu ska jag ta ett bad och drömma vidare om allt fint på Svenssons i Lammhult...
Trevlig kväll på er!
Tjejen med flyt.
 
Snacka om att jag blev glad när jag kikade in hos Minna imorse och såg att jag är tjejen med flyt big time idag och att jag vunnit ett helt gäng härliga ljus från Enjoy Candles (till ett värde av 2200 kronor!). Vilken underbar start på dagen!
 
Och har ni inte tittat in hos Minna tidigare så tycker jag att ni ska göra det. Hennes är helt klart en av mina favoritbloggar. Hon är grym på att ta inspirerande bilder, har ganska nyligen flyttat till ett hus som renoveras och blir galet fint & så verkar hon vara allmänt duktig på att leva i nuet och njuta av de små sakerna. Dessutom är hon gravid, och som gravid så dras man som en fluga lätt till andra som är gravida :). Jag vill liksom vältra mig i allt som har med graviditeten att göra och det tror jag inte att jag är ensam om?!
 
Hur som helst, grym start på dagen! Och nu ska jag fortsätta med min grymma dag - det blir en tur på löpbandet på lunchen :).