Skattkistan

En fåtölj för oss?!?
 
   
Den här tuffa fåtöljen hittade vi på Östregård igår. Den hade otroligt snygga svart/bruna trädetaljer, var lite lagom nött och en rosa/röd klädsel som skulle passa som handen i handsken i vårt vardagsrum. Vi kunde dock inte bestämma oss igår för om vi skulle köpa den eller inte, men nu lutar det åt att vi åker och hämtar den imorgon (reserverade den). Vad säger ni, är den fin? Smålänning som jag är tycker jag att IKEA  och dess priser är toppen, men det är samtidigt kul att vara "ensam" om en möbel och det kan man ju mer eller mindre bli när man handlar på loppisar! Dessutom slipper man bli ruinerad :).
Lunch at IKEA.
RIBBA Ram

Det blev en riktigt snabb lunch idag, endast 18 minuter! Det är inte bra att stressa, jag vet! Men men vad gör man inte för att ha tid att shoppa på lunchen? Sitter nu på IKEA värdshus och ska strax över vägen till varuhuset, det är där det spännande börjar :) För det är ju helt omöjligt att komma ut tomhänt från den butiken.... idag har jag iofs planerat att handla ramen ovan, att hänga i vår hall. Den lär ju dock inte bli det enda..... We'll see :)
Will be back....
10 days of work left.

Body, Gina Tricot
Kjol, ituklippt klänning Gina Tricot

Skor, H&M
Halsband, H&M
Armband, second hand
Glasögon, Polo by Ralph Lauren

Nu är nedräkningen igång! 10 dagar kvar på jobbet, min tanke är att jag ska hinna med lika många pass på gymmet/promenader/joggingturer innan jag går på semester. Det kommer alltså att bli två nedräkningar! Med tanke på hur lite jag tränat på det senaste behöver jag all pepp jag kan få ;)... men visst ska det gå. Nu bär det av mot Älmhult, rätt fullspäckad dag idag.
Puss