Skattkistan

Odd Molly
I måndags fyndade jag den här tunikan från Odd Molly på Tradera & igår låg den i mitt brevinkast. Jag gillar färgkombinationen rosa & rött och är glad över att det inte längre är ett big no-no att bära färgerna tillsammans utan snarare ett yes-yes :)
Skorna av för solen!
Idag tog jag till min flex och smet ut i solen redan vid 15.00. Jag mötte upp fina Erika nere på stan & vi köpte med oss kaffe & drog ner till sjön. Där satt vi barfota och pratade loss om högt o lågt, glatt o ledsamt. Underbar eftermiddag!
Vackra soliga höst. Bli hos oss ett tag till är du snäll?!!
On the road again.

Även den här helgen blir det en tur på vägarna, eller närmare bestämt på spåren. Imorgon åker vi nämligen till Göteborg tillsammans med Petters familj. Petters pappa fick den här resan i 60-årspresent i somras när vi var i Berlin och firade honom. Planen för Göteborg är att vi ska gå på fotboll, äta gott, sova flott & besöka stadens nöjesfält :). Härligt härligt! Hoppas att bästkusten bjuder på samma underbara väder som Malmö gav i helgen...

Ikväll blir det alltså åter att packa weekendväskan (tredje helgen i rad), men nästa helg... då blir det en härlig helg hemma i Växjö. Borta bra, men det är ju rätt skönt att vara hemma ibland också :).
Ha en underbar fredag söta vänner! Vad ska ni göra för något trevligt i helgen?