Skattkistan

En dag & en natt.
Imorgon åker jag & min vän Carro på roadtrip till hennes hemstad Västervik för en dag & en natt. Carro åker främst dit för att få en grym tatuering gjord & själv hänger jag mest med som en vän-att-hålla-i-handen. Ska bli kul att komma iväg en sväng & eftersom jag aldrig varit i Västervik får jag ju dessutom se något nytt :). Har vi tur så blir det sol så att vi kan bättra på våra brännor men om vi ska lita på Aftonbladet blir det varken speciellt varmt eller soligt imorgon. Vi får se helt enkelt. Kul ska vi ha iallafall!
Natti Natti.
Colorful.

Indiska har så mycket fint & färgglatt. En cykelkorg behöver jag verkligen & den här skulle matcha min rosa Kronan alldeles ypperligt. Jag ska ta mig en närmare titt på den när jag kommer ner till stan nästa gång! Kanske redan imorgon? Hade vi haft plats för en hängstol på vår balkong så hade jag lätt kunnat tänka mig den här fina & randiga, jag tror dock att jag får hålla mig tills jag flyttar till hus med trädgård och stor altan. ska jag ha hängstolar, banne mig.
Dagens läsning.

När jag köpte strandfika tidigare idag passade jag på att köpa med mig ett par tidningar. Chic lusläste jag på handduken i solen, Plaza ska jag bläddra i lite innan jag somnar.
 
PS. I Love You fick man med sig i månadens Plaza, ett tips.