Skattkistan

Gott Nytt 2014

Nu är det bara timmar kvar av 2013 och jag kan inte annat än längta till det där nya och oskrivna bladet som 2014 är... Jag tror nämligen att det blir alldeles alldeles fantastiskt! 

Jag vill också tacka för att min familj och våra vänner får vara friska - det betyder allt

Tack också till alla er som följt mig här i bloggen genom åren, och till er som nyligen hittat hit! Det gör mig så glad att höra från er och se era små avtryck här :).

Nu säger jag tack och hej för i år härifrån bloggen, vi ses 2014! 

Puss o Kram 
Jennie

PS. Det blir nog en uppdatering el två på instagram ikväll/inatt: frokenfraken82.
Mitt 2013 - oktober till december.
Oktober.
I Oktober spikade vi utseendet på vårt nya kök & beställde detta från IKEA. Jag tänkte nog allmänt ganska mycket på det där med renovering och fix av kök och Billie's rum för jag shoppade också en del till detta. Mest till Billie och allra mest second-hand. Flera fina grejor!
 
Vi gick på flera ettårskalas Billie och jag. Så häftigt att alla kompis-bebisar inte längre är några bebisar!
 
Min älskling blev 35 år och utav mig fick han en Paris-resa. Den ska vi göra till våren tillsammans med vännerna Lina & Mårten - som jag ser fram emot detta!
 
Kollegan Yvonne och hennes Petter fick varandra under ett vacker bröllop så fick äran att vara med och bevittna.
 
Sara'n och jag var på Winnebäck tillsammans med Emma & hennes kompis Jenny. Vi hade en så himlans trevlig kväll och vi mammor blev allt lite sliriga, dagen-efter var en seeeg dag.
 
Jag hann även med en tur till Stockholm där jag plåtades för en viss söndagsbilaga. Jag kan nu säga att den alldeles alldeles snart finns i ett tidningsställ nära dig :).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November
I november drog vår köksrenovering igång på riktigt. Detta gjordes i mitten av månaden medans P, jag och Billie fortfarande var på Kanarieöarna. För där var vi nämligen en vecka under november för den som lyckats missa detta ;).
 
Vi hade en superhärlig vecka i solen tillsammans med våra fina små familjer. Åt förstås en massa god mat & drack spanskt vin. När vi kom hem åkte vi på en släng av kräksjukan och var smått däckade i nästan en vecka. 
 
Vi åkte en sväng till Malmö för att fira mammas 55-årsdag (hon fyllde i september men presenten var en heldag med mig och syrran i Malmö).
 
Mycket handlade förstås om renovering och att undvika att hänga så mycket hemma i den (kaos!). Tack till tålmodiga och bästa svärföräldrarna som med glädje tog emot oss i detta kaos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
December
Det känns ju som att december nyss började, men nu lider verkligen månaden mot sitt slut. Det är bara timmar kvar!
 
December präglades precis som november mycket av den stora renovering som pågått i över en månad här hemma. Och såklart av glädjen att renoveringen i skrivande stund är så gott som över :).
 
Inledde december gjorde vi dock med något helt annat än renoverade, då var vi hos P's bror Erik & hans Carro och julbakade. Massor av bröd, kakor & godis blev det.
 
Sen  pysslade förstås litegrann inför julen här hemma också. Och så kom julen och vi firade. Nu är det nyårsafton och vi lägger strax 2013 efter oss. Ett riktigt bra år! Men jag tror också att 2014 kommer att bli än vassare. 
 
Gott Nytt 2014 på er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt 2013 - juli till september
Då ger vi oss in på kvartal nummer tre 2013. Hoppas att ni är några som läser och som tycker att det är lite roligt att få hänga med på en re-cap, annars har jag lagt alldeles för lång tid på detta. För det tar ju tid att kolla igenom alla bilder! Hur som helst, jag har åtminstone kul ;)
 
Juli
Mitt i sommaren, och sicken sommar sen!
Juli började vi med att ta en tur till Malmö tillsammans med Lina, Mårten & Harry. Vädret var tyvärr inte så pass med oss att vi kunde sola. Men en tur till Köpenhamn och en till Falsterbo/Skanör blev det ändå. 
 
Sen fick P semester och den inledde vi med en liten roadtrip. Först åkte vi över till vår sommarstuga på Öland tillsammans med P's föräldrar & sedan for vi vidare till Regna där vi hängde ett par dagar med Odd, Therese och deras Olivia. Semestern fortsatte med att vi åkte till Ystad tillsammans med P's familj för att spendera en vecka i en mysig liten stuga. Där hade vi väldigt flyt med vädret! Sol & värme veckan lång. Massor av sol och bad blev det... eller nja bad och bad - vattnet var typ 13 grader varmt (kallt). Avslutade veckan gjorde P och jag med att åka vidare till Göteborg där vi gick på Robbie Williams och fick lite välbehövlig tid bara vi två :).
 
Innan Ystad hann jag förresten med att gå på konsert ute i Tyrolen tillsammans med tjejerna i damklubben. Grymt trevlig kväll som slutade med att vi hamnade på efterfest med bandet :).
 
Innan juli var slut hann jag med att åka en sväng till Emma's stuga tillsammans med några jobbarkompisar. Vi bastade, badade, åt gott & jag åkte vattenskidor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusti
Augusti inledde jag tillsammans med Lina, Harry & Billie på Öland. Vi tog oss ett par dagar i vår stuga för att lite förlänga vår "semester" medans våra karlar börjat jobba igen. Vi hann med att besöka Ölands Södra Udde, ta en jäkligt lång promenad, käka köttbullar på IKEA och shoppa lite :).
 
Sen var det dags för Karl-Oskar i stan och den besökte vi tillsammans med Lina, Annica & deras familjer. Kul att det går alldeles utmärkt att hänga på stadsfest även när man har ett litet barn!
 
I mitten av augusti åkte jag över till London för att hänga ett par dagar med min kompis Evelina. Vi shoppade, åt gott & hade det allmänt mysigt.
 
Billie började på förskolan och moster Lina kom hem från Malmö för att fira sin födelsedag. Så roligt att träffas!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September
September var en väldigt lugn bloggmånad, och troligtvis var det ganska lugnt med fotograferandet också. Inte så konstigt kanske, med tanke på att jag började jobba igen under denna månad! Men vi planerade hur som helst mycket kring vår blivande köksrenovering och vi satt både en och tio kvällar med IKEA's planeringsverktyg för att få ihop vårt kök så bra som möjligt.
 
Förutom köksplanering så skördade vi i trädgården. Vi plockade av alla äpplen & plommon från träden. Rensade bort en massa sly & klippte gräset en sista gång inför vintern.
 
Vi åkte på damklubbsresa till Norrköping. Där gick vi på chokladprovning, åt Libanesiskt & shoppade.
 
Och så hade jag Pomp de Luxe-party här hemma. Sicket jäkla trevligt klädmärke det är. Skulle vilja ha massor av vad de säljer - fast i min egen storlek :).