Skattkistan

Spikade sommarplaner.
Vilken härlig sommar vi har att se fram emot. För det första så ska det bli underbart med semester tillsammans med familjen & för det andra så är det allmänt gött med sommar, även om man jobbar ett gäng veckor under sommarmånaderna. O just under sommarmånaderna har vi även förmånen att sluta vid klockan 16 på mitt jobb, vilket visserligen bara påverkar mig två dagar i veckan nu när jag jobbar deltid, men så mycket den där timmer på eftermiddagen är värd!
 
När det gäller semesterveckorna så är de sådär halvspikade. Vi börjar med en oplanerad vecka 28 för att sedan åka till Gotland & Visby tillsammans med några kompisar och deras barn i vecka 29. Det är inte precis Stockholmsveckan som lockar & vi hoppas att vi inte ska störas alltför mycket av fyllon & stök, men det ska bli underbart att komma tillbaka till Öin igen efter några år. En annan ö som ska besökas för en andra gång är Cypern, dit bokades det nämligen en resa nu i veckan. Vi åker i vecka 32 tillsammans med Petters härliga föräldrar som ett tidigt firande av farmor Ingrids 60-årsdag (hon fyller i November och åker då till Dubai med resten av Åkessons-gänget, men då kan inte den här familjen hänga på på grund av anländande ny familjemedlem :)),
 
Vecka 30 hoppar jag in och jobbar och P spelar lite golf i kombination med jobb, så då ska Billie semestra lite med sina mor- och farföräldrar. Då hoppas jag även att vi kan ta oss ett litet ryck i hallen och riva ut den sista biten plastmatta, slipa lite, måla lite & lägga lite klinker. Kan väl inte vara så svårt? När man inte har barn hemma menar jag ;).
 
Vecka 31 och vecka 33 är fortfarande oplanerade vilket jag gillar, men känner jag mig & oss så hittar vi nog på något skoj.
 
Nu ska jag ge mig ut i trädgården och ta tag i gräsmattan, den ropar klipp mig. Den är också mitt enda måste borde för kvällen! P & B är på roadtrip och hämtar ev. hem en ny familjemedlem... hur det blir med den får vi se senare :)
 
Ha en härlig kväll!
Kram
 
Senast jag var på Gotland hade jag lugg och Milo var valp :).
 
 
 
Kristi-flygare - en underbar dag!
Vi har haft en alldeles utmärkt Kristi Himmelfärd. Började med sovmorgon till kring 08 - underbart! Sen blev det fikahäng hos Annica & Noah tillsammans med Becca medans P jobbade. Kring lunch var det min och Billie's tur att jobba lite. Vi kollade av en städning som Fröken Rut gjort i city innan vi åkte hem för lunchvila för lillan och bakning för mig.
 
Sen i eftermiddag kom P hem och vi fick besök av Odd, Theres och lilla Olivia som just fyllt ett år. Vi åt flygande jakob och fikade på nybakade kärleksmums och rabarberpaj. När besöket åkt vidare tog vi en cykeltur längs med järnvägen här i Åryd som vi fick tips om i lördags när vi var på cykelfesten. En himla härlig runda längs sjön. Vi stannade till på ett par ställen och plockade blommor & det kändes verkligen som sommar. Alldeles underbart om ni frågar mig!
 
Nu är det dags att krypa ner i sängen. Det väntar jobb imorgon trots klämdag. Ha en skön kväll alla.
Kram Jennie
 
Lilla Olivia.
 
Theres och Odd.
Pippi herself. Rufsig & fräknig.
 
Underbar utsikt längs med rälsen.
 
Kul med äventyr! Här klättrar B & P upp för backen till tågrälsen för att spana lite. Sen drog vi över cyklar och allt och trampade vidare :)
 
Det härliga resultatet av cykelturen (förutom den friska luften & motionen) som står utspritt i vaser i huset ♥
Bröllopsfestliga bryderier.
På lördag är det äntligen dags för Erika & Jon's bröllopsfest. Hurra vad kul det ska bli! Men just nu känns det tyvärr som att garderoben ekar tom på bröllopskläder även om det ganska generöst stod att klädkoden var kläder: ja gärna i inbjudan.
 
Det känns som att jag skulle behöva något nytt! Men samtidigt så är det ju tok-onödigt att köpa något nytt och snajsigt nu när jag växer om magen för varje vecka som går. Kanske kan det vara på plats med lite återanvändning ändå? Vilken av de båda klänningarna nedan tycker ni isåfall att jag ska satsa på?
 
Oavsett vilken klänning det blir av dessa båda så har jag tänkt mig att ha mina gyllene skor till, lagom piffigt och väldigt bekvämt.
 
Nå, ska jag välja denna gröna sak...
 
Eller den här marinblåa varianten?