Skattkistan

Entrecote & rödvin.
 
 
Ikväll har vi ätit en tokigt fin grillad entrecote & druckit ett glas rött. Mitt första glas rödvin sedan i mitten på september förra året! Behöver jag säga att det var gott? Och starkt!
Droppar hit och dit.
 
 
Det är mycket Billie nu, med all rätt. Det är också mycket Billies mage. Hon har fortfarande ont i magen, även om Minifom-dropparna nog hjälpt lite grann. Idag efter besök hos BVC så ska vi även börja med Semper magdroppar. Kanske kan det hjälpa henne (och oss) så att hon får mindre ont?!
 
Hos BVC fick jag iallafall veta att hon växer som hon ska, hon väger numera 3690 gram. 400 gram upp sedan födseln och 250 gram sedan förra veckan :). Känns väldigt bra att hon åtminstone får maten hon behöver! Hon hade även växt 2.5 cm på längden så lillpluttan kan numera stoltsera med 51.5 cm över havet.
 
Livet som mamma rullar på med mindre bra dagar som igår & bra dagar som idag. Att gårdagen var en mindre bra dag berodde på att Billie skrek i stort sett hela förmiddagen, jag hade dessutom sovit dåligt natten innan så förutsättningarna kunde ha varit bättre. Det bästa som kunde hända igår var när mamma oanmäld dök upp på kvällskvisten och tog hand om Billie medans P och jag kunde äta middag med två händer var :). Att jag dessutom fick en stund för mig själv tillsammans med gräsklipparen och därefter med duschen gjorde att avslutningen på dagen inte blev alls tokig.
 
Dagen idag började supermysigt med att lilla B låg o spanade på oss i sängen som hon alltid gör när hon precis har vaknat. Inte så mycket gnäll på morgonen och sen promenad runt sjön följt av sushilunch, stadshäng och BVC-besök. Hann till och med lite shopping på vägen tillbaka från BVC, till mig :). Det jag shoppade ska invigas redan ikväll då vi ska på grillkväll med ett helt gäng vänner!
 
Ha en härlig fredag!
Kram
 
 
Blommor & Bin... eller är det kanske humlor?
Blommigt & romantiskt. Fina presenter från Ullis & Oliver.
 
Hey sailor! Så fint vi ska matcha varandra Billie och jag :).
 
 
Prickigt & färgglatt - kan ju inte bli fel :) 
Supersöt vintagefyndad sommarklänning som jag bara hoppas vi kan hitta ett tillfälle snarast 
 
Förkläde med små bin, eller är det humlor på?! Även detta vintagefyndat.
Kläderna på bild två och framåt är presenter från lillasyster/moster. Tack fina!