Skattkistan

Hockeyoutfit?

Klänning, H&M
Kofta, H&M
Stövlar, 2hand
Armband, H&M & Lindex
Öronhängen, H&M


Det blev ingen jacka på stan idag, jag hittade inte någon som jag ville ha (i rätt prisklass). Jag har dock hittat en på Tradera som jag hoppas på att vinna. Ikväll blir det  hockey, Växjö Lakers mot Bofors. Det blir en kul match!
Puss

Tack till Nina för att jag fick låna Twilight-böckerna, supersnällt. Tack för sällskapet runt sjön igår Mickan, kul att träffa dig!

Parkasdrömmen.

Min drömjacka ska vara blå, marinblå. Den ska helst ha ett skönt luddigt foder (typ teddypälsaktigt). Den ska vara lagom lång, dvs. gå ner över rumpan och en bit ner på låret & så ska den ha guldiga detaljer. Tror ni att jag någonsin kommer att hitta jackan jag drömmer om?
Själv vet jag redan att den finns i en fining från Filippa K. Synd bara att priset inte är lika fint. Ungefär 4500 kronor kostar den. Jag hoppas hitta ett alternativ på stan i eftermiddag! Vi får väl se hur det går.

Elva centimeter Stockholm, tack!

Nelly har en hel del fina & billiga skor till partystassen. Skulle jag inte hålla så hårt i min plånbok just nu så hade jag allt lagt in en beställning. Skorna ovan kostar 199-399 kronor. Hur kvaliteten är på Nellys egna skor vet jag inte, någon annan som har koll?