Skattkistan

Det går nedåt!
Efter en vecka med Viktväktarna så kan jag konstatera det jag redan visste - det funkar för mig! Efter första veckans räknande av smartpoints har jag gått ner 1.7 kilo. Något som jag eventuellt skulle kunnat lösa på egen hand genom att tänka mer på vad jag äter. Dock behöver jag lite styrning så detta med Viktväktarna är bra för mig! Den stora förändringen som jag ska göra på sikt, alltså när jag inte längre önskar gå ner något i vikt är att äta bra, mycket grönsaker och frukt och undvika fika & sötsaker i vardagen, och så äta det jag önskar på helgen. Det tror jag är det bästa för mig.
 
Där är vi dock inte riktigt ännu utan jag fortsätter på samma spår i ett par veckor till. Dock blir det lite tuffare denna veckan då jag kommer att ha svårt att motionera på grund av en operation. Så då gäller det än mer att följa planen och räkna poängen :).
 
Förväntar mig sen såklart inte heller att jag kommer gå ner i denna takt med över kilot varje vecka, men 0.5 till 1 kg i veckan framåt vore toppen om jag fick önska. Då skulle jag vara klar för mitt tänk med nyttigt-i-veckorna och äta-gott/godis-på-helgen lagom till min födelsedag i början på april.
 
Då var det bara att fortsätta så här :).
 
Start den 22/2
Invägningsvikt: 65.5 kg
Midjemått: 71 cm
 
Idag den 29/2
Vikt: 63.8 kg (-1,7 kg)
Midjemått: 70 cm (- 1 cm)
 
Målvikt: 61-62 kg
 
 
Tvättstugeinspo.
Idag har vi kommit en bit på väg med budgetrenoveringen av vår tvättstuga. Taket är målat, väggarna är målade och nu är även golvet målat. Sån skillnad det blir! Ett helt nytt rum. Vi har nog även bestämt oss för tvättmaskin och torktumlare, det blir den här och den här från Bosch. De verkar vara mycket bra bägge två enligt detta test. Hoppas det stämmer!
 
Imorgon ska vi skruva ihop skåp och om vi hinner börja fästa dem på väggen, sen är det inte mycket kvar innan det är piffdags. Vi behöver en matta för att boa till det lite. Jag gillar denna plastmatta från Mio som allt ska spanas in. Sen ska vi ordna till en bra lösning för att hängtorka skjortor, det kan nog bli något enkelt likt rundstaven och läderband lite likt nedan. Tvättrådsplanschen har jag beställt här. Nu ska det minsann bli husmor av mig, nu ska jag tvätta rätt hela tiden ;).
 
 
När barnens garderob är mer uppdaterad än den egna.
Jag misstänker att jag inte enbart talar för mig själv när jag säger att jag köper betydligt med kläder till mina barn än till mig själv. Den egna garderoben har nästan hamnat i någon form av skymundan sedan Billie kom för 3.5 år sedan :). Det får allt bli ändring på det när jag är tillbaka på jobbet igen. Jag börjar förresten på torsdag, helt galet ju. Och så roligt! Disa älskar för övrigt att vara på dagis så det här kommer bli toppen för både henne och mig tror jag.
 
Men först en allra sista föräldraledig dag imorgon... (för nu iallafall). 
 
Billie har blivit med två nya jackor inför våren. Den gula knep jag för någon vecka sedan efter att ha sett den florera på många bilder på Instagram. Superfin! Sen dök den blå jackan i bikerstil upp på Tradera, till ett vettigt pris och helt ny med lappar och allt... ja och då jag kunde bara inte låta bli :).
 
Den gula jackan är från KappAhl och den blå är en gammal goding från Mini Rodini.