Skattkistan

Det där bordet.
För er som missat det så släpade jag med mig ett bord hem från London! Det blev mitt efter ett snabbt besök på inredningsbutiken Habitat som har hur mycket fint som helst till hemmet. Till riktigt bra priser! Hade kunnat handla mer om det inte redan varit fullt i resväskan...
 
Jag var ute efter ett litet bord till Billies blivande rum, gärna i någon kul färg & det var precis vad jag fann. Det fanns i ett helt gäng glada färger!
Jag tror att detta moderna och blanka kommer bli superfint till det gamla trägolvet & en massa loppisfynd. Nytt, modernt, gammalt & nött på samma gång.
 
 
 
 
Höst välkommen!
 
Skaljacka från Polarn & Pyret lyckades jag vinna hem på Tradera tidigare i veckan och efter tisdagens stadsbesök så blev vi även med vindfleece. Nu ska vi bara få tag på ett par bra överdrags/skalbyxor också så känner jag att vi är redo att möta hösten. Eller vi och vi, Billie iallafall :)
 
Märkpenna fick det bli en också. Nu ska ju allting märkas inför förskolan! På tal om förskolan så har det gått jättebra med inskolningen denna veckan & det har varit kul att få vara med och träffa alla barn och fröknar. Nästa vecka är det dock dags för mig att så smått börja lämna och se hur det går för Billie när jag inte är där. Jag tror att det kommer att gå prima! Men vi får väl se om jag är lika kaxig nästa vecka... :)
 
En sak som vi ännu inte har skaffat är vatten/köldtåliga skor. Vad har ni för tips gällande det? Gore-tex? Något särskilt märke som rekommenderas?
Raggarbruden.
Med en biltok till morfar & med en mamma med försmak till rockabilly-stilen (Billie :)) så är det svårt att bli annat än raggarbrud. 
 
Så igår när just morfar var på besök med en av sina fina Ford Mustanger, Mimmi, så fick Billie provsitta. Hon diggade loss till 50-talsrocken från högtalarna och höll hårt i ratten. Gullunge!