Skattkistan

Köpenhamn om våren, ett chartrat tåg, en Oslo-visit och tre veckors blogguppehåll.
Kan ha bjudit på tidernas längsta bloggrubrik. Men så kan det ju bli när man troligtvis haft historiens längsta blogguppehåll :).
 
Nu ska jag iallafall försöka sammanfatta dessa tre händelserika (och bloggfattiga) veckor i sisådär tre-fyra inlägg. Vi börjar med en härlig försommarhelg i Malmö och Köpenhamn.
Enjoy!
Syrran hade grymma aprikosfärgade pioner i köket. Fick mig att längta ännu mer efter att mina i trädgården ska börja blomma :).
De har det så himla fint i sin nya lägenhet! Högt i tak. Ja och lite rum i fil-känsla på det hela.
Sen åt vi mat (vegetariskt och gott!!) och drack naturvin. Och somnade som ett gäng stockar. Bra var det för det vankades Köpenhamns-besök på lördagen.
Började morgonen med frukost, en dusch...
och tandborstning :)
Sen tåg vi tåget över bron till Den Blå Planet i Köpenhamn.
Där fick vi känna på sjöstjärnor, krabbor och klappa fiskar.
Och förstår spana på de stora akvarierna.
Det var härligt väder och jacka var inte att tänka på.
Efter Den Blå Planet så hängde vi på Papiröen. Galet trevligt ställe! Sen promenerade vi mot stan...
Genom Nyhavn. Där är ju inte fy skam heller :)
Mitt gäng ♥.
När vi kom tillbaka till Malmö så dukade vi upp ett helt bord fullt av godsaker.
Morgonmys i soffan innan vi gick till lekparken där barnen lekte järnet...
och syrrorna hade det gött i solen.
En så himla efterlängtad helg från alla håll ♥.
 
När man hittar den mest passande baddräkten...
 
 
klickar hem den och dessutom har hunnit klicka hem både en bikini till mig själv och en baddräkt till Billie från systrarna Fahrmans kollektion hos Ellos. Vi får helt enkelt hoppas på grymt väder i sommar... eller att vi hittar en prima solsemester att åka på när de ändå river huset för oss här hemma :).
En helg då sommaren kom på besök.
Vilken härlig helg vi har haft (igen!). Och vilken underbar försommarvärme. Inledde lördagen med kompishäng i trädgården, massor av kaffe och mys med kidsen och fortsatte med tvåårskalas för världens goaste lille grabb -Abbe. Vi hängde verkligen utomhus hela dagen och har gjort detsamma idag. Jag fick dessutom till en enmilsjogg när jag blev avsläppt på vägen hem från handling på Samarkand. Gillar verkligen transportlöpning! Det är ju svårt att banga när det är 8 kilometer kvar hem ;).
 
Förutom att helgen har vart toppen så kan jag inte låta bli att tänka på nästa helg då vi åker ner till syrran och hennes familj i Malmö. Vi saknar dem så och skulle ha åkt ner redan förra helgen men fick ställa in då Noomi (systerdottern) fick magsjuka. Nu håller vi tummarna för att alla kidsen (och vi) får vara friska och att det blir riktigt utehängarväder på lördagen då planen är att vi ska åka till Köpenhamn :).
 
Kusin Clara.
Bröderna Åkesson.
Födelsedagskillen och tre av hans fem flickkusiner :).
Man får passa på att hänga en stund i solen när man kan! Körde en repris på min "byxdress" från Lindex från förra helgen (linne och byxor). Love them!
Så himla fina blå "vitsippor".
Precis som i fjol då Abbe fyllde år så kunde vi sitta ute och äta. Så himla härligt! Hoppas traditioner likt denna håller i sig :).
"Ja må han leva..."
Mys hos farbror.
Disa kan vara den gosigaste lilla tjejen i världen ♥