Skattkistan

Fredagspeppen.
Selfie @ work.
 
♥ Jag fick dricka morgonkaffe & gosa med världens finaste lilla tjej utan någon som helst brådis idag då jag flexade en timme från jobbet för att kunna lämna över till mormorn som tog över vabbandet av en pigg tjej idag.
♥ Billies bacilusker verkar vara på väg bort!
♥ Den goda fredagsfrullen som inledde dagens jobbdag
♥ Att mattan från igår var ännu finare under vårt matbord i dagsljus - ni ska få se!
♥ Att det ikväll bjuds till AW för att fira sambons företags nya lokaler! Det blir alltså vin & klackar ikväll. Dessutom barnfritt både ikväll & inatt - Hej sovmorgon!
 
Happy friday! 
När det bara är meningen.
Hade egentligen inga som helst planer på att besöka Erikshjälpen idag efter jobbet, men ändå körde min bil dit med mig. Och tur var väl det, för där hittade jag en matta som passade prima in i vårt vardagsrum där den ska ligga under matbordet. 
 
Att den kostade en femhundring istället för en femtusing (som övriga mattor vi tittat på har kostat), var i fint skick & dessutom i en nyans som matchar den andra mattan i rummet så var det bara att slå till. Så än en gång denna vecka har vi blivit med matta! 
 

Favorit i repris.
 
 
Är det något som går i repris här hemma hos oss så är det maträtter. Inte så konstigt kanske när man hittat recept man gillar och som funkar med hela familjen. Här har vi en sådan rätt. Färsk pasta med heta räkor!
 
Rätten är dessutom galet enkel. Man bara fräser på lite paprika, hackad chili (vi tar bort kärnorna för att göra rätten Billie-vänlig), ett par skivade vitlöksklyftor, en näve sockerärtor i en rejäl skvätt olivolja medans man kokar pastan. Samtidigt som man tar bort pastan från plattan vänder man i räkorna i grönsaksblandningen och sen fortsätter man med pastan. Saltar & pepprar efter behag & på med riven parmesan. Hur gott som helst!