Skattkistan

Week-end recap.
Även denna helgen har spenderats utomhus i solen. Underbara sol!
Vi åt till exempel lunch på trappan, köpt sådan... och god.
 
Köpte en gunga till lilltjejen som blev så här butter när hon inte fick den upphängd omedelbums.
 
Våra utemöbler fick sig lite välbehövd kärlek i form av lasyr/olja.. vet knappt vad det var P målade på. Men fint blev det!
 
Det gror i trädgården. Dessa underbara blå skillor kommer vi snart ha överrallt!
 
Massor av dött ris att ta hand om i rabatterna, och vilken skillnad det blir när det är gjort! 
 
Avslutade lördagen gjorde vi med grillat och filmen mig äger ingen (som jag berättade om redan igår).
 
Söndagen spenderades mestadels hos traktens bilhandlare, vi ska köpa ny bil. Men vi hann även besöka P's föräldrar och sola näsan lite i deras trädgård.
 
Dessutom blev vi bjudna på riktig söndagsmiddag. Alltså kokta grönsaker! Så gott ju. Vi måste äta mera :).
 
Ikväll tog jag en kort löprunda tillsammans med Milo & nu är jag helt slut. Så nu ska jag lägga mig i sängen och ladda inför måndagens morgonträning!
 
Natti Natti.
Vi ställer fram utemöblerna!
Idag har vi verkligen tagit vara på dagen och solen o hängt ute!

Vi har ställt fram utemöblerna precis som vi i natt ställer fram klockan en timme. De behövde lite kärlek våra möbler och det gav P dem i form av olja. Så imorgon kan de börja användas för säsongen :).

Jag har krattat och plockat bort en massa dött i rabatterna så snart är våren här hos oss på riktigt även i trädgården.

Avslutade tiden ute med en grillning. P grillade kycklingfiléspett och jag gjorde en quinoasallad att ha till! Gott gott.

Nu ska vi kolla på filmen Mig äger ingen, hoppas den är så bra som jag tror! 

Trevlig lördagskväll på er.
Kram

VAB.
Natten till idag blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vaknade vid strax innan midnatt att att lilltjejen kräktes & så fortsatte det ett par timmar. Tacka tusan att P var hemma denna gången, vi skötte det hela med prima teamwork och efter 02-någongång fick vi alla sova igen. Dock blev det ett bakslag till på morgonen med efter det har hon fått behålla det lilla hon fått i sig lilltjejen.
 
Natten tog nog på hennes krafter för i detta nu sover hon en andra tvåtimmars-powernap. Skönt för henne! Och bra för mig, för det blev ett lass tvätt i natt... så jag har kört tre maskiner tvätt, dammsugit och torkat av golvet i sovrummet & så fick jag ett ryck och städade ur våra skåp i badrummet & slängde en del. Jag kan  verkligen vara effektiv när jag vill det :)
 
Nu har jag dock fått slappa en stund med kaffe & bulle på soffan & så kom energin tillbaka. Så nu ska jag baka Underbara Claras's morotsbröd. Det är ju så gott att ha hembakat bröd hemma!