Skattkistan

Mars.
Mars var månaden då våren kom. Det var också månaden då vi drogs med sjukdomar och vab till höger och vänster i familjen. Det var månaden då vi firade våra tjejers första kusins första födelsedag (phu, det blev långt!). Det var månaden då jag gjorde något jag funderat på länge, nämligen opererade mina bröst. På grund av operationen så blev mars också månaden som jag hade ganska så ont. Ganska mycket mer ont än vad jag hade förväntat mig. Men i slutet på månaden, typ i dagarna nu, så har det börjat kännas mycket bättre. Mars var inte den bästa månaden när det gäller träning, vilket såklart får vara helt förståeligt, men jag har varit desto duktigare på att äta bra - bortsett från påskhelgen :). Mars var månaden jag gick i mål med mitt viktväktande, vågen står idag på 61.8 kg, 2 hg mindre än mitt slutmål (intresseklubben antecknar!).
 
Mars var en helt OK månad, men aprilbarn som jag är så kan jag inte annat än känna glädje över att april är här. April bjuder på födelsedagsfiranden, namnkalas, en massa jobb & så fix hemma i trädgården. Förhoppningsvis kan vi komma igång och börja med finishen på vår altan. Den ska få sig två trappor & så ska den kläs runt om innan vi kan säga att den är färdig. Det hade varit underbart att kunna slutföra detta innan sommaren och semestern så att vi på riktigt kan vara lediga den här sommaren :).
 
 
Att längta en smula.
Med dryga månaden kvar till årets utbildningsresa med jobbet så kan jag inte låta bli att börja längta en smula. Längta efter värmen. Längta efter sanden mellan tårna. Längta efter att ligga på en solstol och läsa. Längta efter att ta en morgonjogg längs med stranden. Idag kom biljetterna så snart är vi där kära kollegor. I paradiset.
 
 
 
Och väl där lär jag väl också längta. Efter dem därhemma ♥.
 
 
Påskpresenter.
På påskafton hade påskharen varit och hälsat på hemma hos oss. Han hade gömt påskägg till stora och små... mest till de små.
 
Nä men titta pappa, ett ägg... och en bok :)
 
Så här glad blir man av en lyckad äggjakt!...
 
men det är inte långt mellan skratt och gråt hos denna donna :). Det är en riktig liten dramaqueen vi har fått.
 
Så vad fick tjejerna i sina påskägg då? (de fick från mor- och farföräldrar samt från oss) Billie fick godis, träglass en tischa och två mjuka och härliga klänningar. Disa fick smoothie, fruktgodisar, en pekbok, en likadan tischa som Billie och så två bodies. Dessutom fick de varsin pipande liten kyckling, till bådas förtjusning!
 
En av de två små pipande kycklingarna :).