Skattkistan

Lillasyster är här!
Äntligen är hon här! Vår dotter och Billies efterlängtade lillasyster. 
Hon föddes inatt strax efter 03 och hade när hon väl bestämt sig för att komma ut ganska så bråttom. Allt har dock gått bra! 

Nu ska vi bekanta oss med vår nya lilla familjemedlem och förhoppningsvis kommer storasyster hit och hälsar på snart. Tänk så snabbt man saknar dem när man inte kan ses!

Vi är hur som helst upp över öronen förälskade i vår nya lilla tös och så himla tacksamma över att en gång till ha fått den fantastiska förmånen att bli föräldrar ❤️. 

Kärlek!

BF-dagen är här.
Då var min BF-dag här. Black friday och allt :).
Men det är lugnt som attan här. Jag har sovit som en prinsessa, inte vaknat mer än en gång för att kissa & dottern har dessutom sovit hela natten och sover än... Kan det kanske vara lugnet före stormen? Hoppas det!
 
Har det bra, inte så värst ont. Lite aj-aj när bebisen trycker på nedåt och någon nerv kommer i kläm, men förutom det mår jag nog alldeles för bra. Så det talar väl isåfall mot att det skulle hända någonting snart.
 
Var på kontroll hos MVC för en vecka sedan. Då var SF-måttet 34.5 cm, precis som med Billie. Hjärtljudet låg på runt 140 slag/min och viktuppgången hade gått tillbaka 0.5 kg ca. Så upp 11 kg totalt den här gången mot nästan 16 kg senast.
 
Fira BF-dagen ska vi göra med 2.5-årskontroll för Billie & sen blir det en lunch lilla familjen på stan. Så mycket mer utsvävningar är inte planerade. Men har någon kompis lust att ses i em så hör av er på mobben vet jag :).
 
Ha en underbar fredag vet jag!
Kramar från en pirrig Jennie
Gå-bort-present.
 
 
Blommor & choklad brukar ju gå hem, så jag körde på ett säkert kort ikväll när vi var bjudna hem till Staffan & Rebecca
Blommorna behövde jag inte jobba så mycket med, men burken med bollar gav mig pyssel halva förmiddagen ;). Perfekt att fixa julgodis & dela med sig av det direkt, då blir det ju inte för mycket av varje sort. Och så har man en anledning att göra fler varianter :). 
 
Hann inte med att smaka någon av bollarna själv innan det var dags att ge sig av på middagen ikväll, men pepparkaksbollarna har jag ätit innan och receptet på dem hittar ni ju här. Mariannetryfflarna här & dem med daim i här. Ska ge mig på och testa dessa imorgon kväll... om jag inte föder barn då vill säga ;)...
 
Tack för ikväll fina vänner!