Skattkistan

17.01
Formen inför Göteborgsvarvet känns inte så tokig efter dagens löppass. Fick låna P's bil och körde nästan ut till Rottne innan jag parkerade och hoppade ur. Nu, en och en halv timme senare & något stelare i benen, känner jag mig grymt nöjd! Klarar jag 17 kilometer så klarar jag allt 21 också. Nu ska jag fira med en dusch, sen ska jag möta upp Ullis för lunch på Gusto. Lovely!
Glad Valborg på er.
Up in the air.
I söndags var vi på dop i Väckelsång. Det var P's kusindotter som döptes & det var fint & faktiskt inte alls högtravande. När vi sen lämnade kyrkan fick alla med sig varsin ballong ut, även jag :).
Det var fullt med folk utanför kyrkan & ungefär lika många ballonger.
Sen släppte alla sin ballong på prästens kommando. Det var riktigt vackert med de gula ballongerna mot den klarblå himmelen!
En kväll på taket.
Igår efter jobbet så åkte vi upp till Samarkand för att spana in den nu färdigställda gallerian. Himlans fint! Det blev ingen shopping för mig, men P hittade lite nytt till ikväll då det är 30-årsfest.
Eller nu ljög jag ju, jag köpte en grill. Inte kan man vara utan grill när sommaren närmar sig :).
Grillen invigdes på studs på taket bakom mitt hus.
Gott med vin, men det blev bara ett glas. Idag ska jag springa långpass och vin och löpning är inte den bästa kombinationen.
class="image" src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/376818/images/2011/img_6961_145615714.jpg" alt="" />
Milo var såklart med ute på taket.
Lite kex, ost & fikonmarmelad till vinet i väntan på det grillade.
Namnam!
Här börjar det likna något.
Milo låg snällt bredvid och såg söt ut.
Äntligen mat! Paprika-, rödlök- och fläskfile/baconspett. Till detta åt vi en sallad & en kall sås på creme fraiche, chilisås, soltorkade tomater, basilika, fetaost & vitlök.