Skattkistan

Turkost för teet.
Det blev en kort med givande tur på stan med mamsen och syster Lina, vi åt god lunch på Koh Thai. Eftersom jag är med i viktväktarna fick jag välja ett smalt alternativ, det blev en jättegod wokad kyckling & grönsaker med sallad. Efter maten tog vi en liten sväng på stan. Både jag & syster kollade in Acne's Luv jeans på Kompaniet, hon slog till på dem direkt, själv får jag vänta tills jag gått ner mina kilon. Mamma & jag lämnade sedan Lina och gick vidare till indiska. Där kunde jag inte låta bli att slå till på det superbra erbjudandet köp 4 betala för 3 som gällde alla koppar och glas. För min del blev det 4 stycken tekoppar i brunt och turkost/grönt. Jag behövde verkligen tekoppar eftersom jag precis nyligen blivit te-fantast och inte tidigare har har haft några sådana hemma :). Ska bli härligt att få dricka gott rött te i vackra koppar framöver!
Köpte även en grå trikåkjol, den får jag visa på senare. Strax kommer J hem och då ska vi gå ut en sväng i det fina vädret, kanske blir det att vi kollar in utbudet på kupan och fyndar något roligt. Jag älskar att shoppa second-hand, speciellt när det är så billigt som på kupan i vår stad.

image22
Dagens outfit- cerist & glatt!

  
Cerise farfarströja, H&M
Vitt ribbstickat linne, H&M
Jeans, H&M &Now
Bruna läderstövlar, vintage
Halsband med hjärtan, H&M

Mycket H&M i denna outfit, det är det dock allt som oftast hos mig :)

Nu ska jag ut på ett par kundbesök, det är ju månadens sista dag idag & då ska det säljas som tusan! Vid lunch ska jag ska träffa mamma för just lunch & en liten shoppingrunda på stan. Har inga större planer på att shoppa något speciellt, men det är ju oftast då det smäller till. Återkommer med rapport senare idag.

Ha en finfin dag och tjejer, fria på!
Kram Jennie
No country for old men..
..was not a movie for me, tyvärr! Har precis kollat klart på den här hemma i soffan. Början var bra, mitten jättespännande men någonstans mot slutet tappade bröderna Cohen mig... Synd! Men de hänger nog inte läpp, med tanke på alla de Oscars de kammade hem för den. Javier Bardem nedan var ordentligt skrämmande i filmen, man satt på helspänn och väntade på hans nästa drag. Utseendemässigt tycker jag att han skulle kunna vara en hårdnackad variant på vår svenske buse Tito Beltran. Inte sant?

image14