Skattkistan

Disa min Disa.
Om en månad blir vår lilla höna ett år. Ett år. Crazy!
Det händer massor med henner just nu. Hon håller på att få kindtänder, en är igenom och två till på gång (tror jag) vilket gör att det bokstavligt talat rinner ur munnen på henne. Hon reser sig upp mot allt möjligt och de senaste dagarna har hon börjat gå utmed möbler. Hon är galet envis och trots att hon trillar och slår sig (ibland blodig) så reser hon sig upp igen. I veckan som gick klättrade hon upp för sisådär sju trappsteg i vår trappa och till min förfäran föll hon ner - hon har aldrig visat minsta intresse för trappan och än mindre trodde jag att hon skulle kunna klättra. Nu åker grinden upp!
 
För tillfället så sover (iallafall nattetid) och äter hon lite sådär. Misstänker att det delvis beror på de dära kindtänderna, men också att hon har varit förkyld och lite kraxig ett tag. Eller så är det kanske bara en sån där fas att ta sig igenom. :)
 
Annars är hon en glad tjej som tycker att hennes storasyster är SÅ kul. Hon gillar även att krypa efter Milo för att inte tala om att plaska med vattnet i hans skål. Hoppa hoppgunga är dessutom hur kul som helst. Hon studsar nästan upp till taket.
 
Sist men inte minst är hon väldigt mammig. Finns mamma i närheten så är det inte mycket annat som duger. Men är jag inte hemma så går pappa också fint :).
 
Älskade lilla unge. Om en månad som går så himla fort är du ett år. Då ska du få äta tårta & leka med paketsnören. Alldeles själv. ♥
 
 
Inspiration - platsbyggd bokhylla.
Vi har fortfarande att göra med vår altan och kommer väl att fixa med den i ett par helger till, vi vill ju färdigställa så mycket vi bara kan (förstås!). Men när vi får flytta inomhus igen om helgerna för att vädret begränsar oss (typ massa snö, kyla, regn & blåst) då är min plan att vi ska börja bygga en bokhylla i rummet hemma hos oss där vi har öppen spis. Det ska bli en bokhylla som sträcker sig över en hel vägg & den kommer bygga in dörren till vår toalett så där fint som på bilderna nedan. Åh! Jag ser redan fram emot att plocka ner alla mina böcker från vinden & alla tidningar från sina gömmor -  för att inte tala om pyntet som kommer att behövas på alla dessa hyllor :). Nu är bara problemet att jag ska övertala P om att det är just en bokhylla som ligger högst på vår gemensamma priolista... på hans egna ligger nämligen att bygga en vinkällare högre upp... 
 
Får fundera på hur jag ska kunna övertala honom :).
 
 
 
 
 
En investering i mig själv.
I november börjar jag träna på ett nytt gym. Ett mindre och mer personligt ställe. Ett superfint ställe här i stan där jag dessutom kommer att ha tid med PT en timme i månaden för att sätta -  och följa upp satta mål! Det ska bli riktigt spännande. Ett sorts Träning 2.0 för mig.
 
Det kostar förstås lite mer än den träning på gym som jag gör idag (som är gratis via jobbet) men är det något som jag tycker att det borde vara OK att lägga sina slantar på så är det väl ändå på sin egen hälsa?
 
Vem försvarar jag mig för egentligen?! Detta är en investering som jag ska göra i mig själv! 
 
Så himlans pepp.
 
 
Bilder lånade här.