Skattkistan

A special friday.


Klänning, H&M Trend
Strumpbyxor, H&M
Halsband, Dorothy Perkins
Glasögon, Polo by Ralph Lauren
Väska, Marc by Marc Jacobs

Äntligen fredag igen. Idag är det ju dessutom en kort dag på jobbet, vilket gör den här dagen ännu bättre! Vi ska under dagens gång dessutom hinna med vinlotteri, frukostklubb och lunch på stan, så det lär gå snabbt :). På stan måste jag även hinna med att köpa mig strumpbyxor och diverse andra saker till kvällen, som jag ser fram emot riktigt mycket! Ska bli kul att träffa arbetskamraterna (även om det är många från just försäljningen som inte ska gå) under lite uppsluppna former :). Innan festen ska jag och Annika göra iordning oss här hemma hos mig och Johan och dricka lite uppvärmningsdrinkar, det brukar aldrig vara fel!
Nu ska jag åka till jobbet (får faktiskt skjuts idag), men vi hörs senare. Puss o Kram på er.
Mitt frågetecken, tävling!
Eftersom jag är så hemlighetsfull med vad jag ska vara utklädd till under helgens festligheter, så tänkte jag att jag skulle sätta igång en liten tävling där frågan är: Vad tror ni att jag ska vara utklädd till??

En av dem som svarar rätt vinner ett litet kit innehållandes bland annat ett härligt smakande och doftande läppglans från Victoria's Secrets, resten av innehållet får ni veta när tävlingen avslutats. Skulle flera personer gissa rätt så lottar jag ut kitet bland dessa! Tävla kan du göra fram tills dess att första bilden på min utstyrsel publiceras. Så sätt fart.


Träning, mat & fix.

Idag efter jobbet var jag på pass (igen). Idag blev det Step/Pump, ett pass som jag nästintill blev förälskad i! Pump/BodyPower/BdoyPump har jag alltid gillat och step tycker jag allt bättre om, en bra kombination alltså. När jag väl kommit hem igen, vilket tog ett bra tag i snö och regnblasket, blev det en skön dusch och en god portion tagliatelle & köttfärssås med en massa chili! Nu har jag även provat min outfit för helgen, känns super! Har bestämt mig för att jag får hålla mig med att bjuda på bilder med mig på tills på lördag kväll, annars blir det liksom inte lika kul med den festen :) Jag ska ju ha samma outfit båda kvällarna !

Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min älskling, läsa i min bok Exhäxorna och ladda inför helgen!
Puss på er.