Skattkistan

Fredagsplaner.
Vilken härlig fredag! Visserligen stod väckarklockan på 06.00 för att elektrikern skulle komma vid sju, men vi somnade ganska tidigt igår och fick sova bra i natt så det gjorde inte så mycket. Elektrikern har jobbat klart för idag & vi har även hunnit med ett mysigt besök från Billies morfar. Det är trevligt när vi får såna spontana besök, mer sånt :).
 
Nu har lillsnuttan somnat i min famn och jag ska försöka fixa iordning mig lite för kvällens festligheter som inte är mindre än två! Först galej tillsammans med kollegorna på min avdelning på jobbet & sedan kräftskiva med P's fina familj. 
 
Ha en fin fredag :).
 
Dregglisar är allt en bra uppfinning, både för att skydda kläderna mot dreggel och kräk.
Konserten.
 
I tisdags var vi alltså på konsert, syrran och jag. Vi hade finfina sittplatser precis mitt emot scenen. Iofs en bit ifrån scenen men ändå så att vi såg bra.
 
Jag har hittat tillbaka till mina gamla glasögon igen :).
 
Det var rätt packat med folk nere vid scenen!
 
Chris Martin i Coldplay - en fantastisk sångare & underhållare. 
 
 
Hela publiken var med och gjorde ljusshowen. Vi fick nämligen varsitt armband med lampor i när vi kom till arenan. Dessa tändes och blinkade till vissa nummer.
 
Så här såg det ut då. Coolt.
 
Hela konserten var verkligen toppen från förband till extranummer :) Tack för en härlig upplevelse älskling!
 
I've got real big plans and such bad thoughts.
 
 
I söndags var vi på en riktig shoppingtur, jag skojar inte om jag säger att jag hade det trångt bland alla kassar i baksätet :). SÅ kul! Både P och jag fyllde på våra garderober med lite nytt & så handlade vi grejor till hemmet. Vi ska bland annat pyssla ihop en taklampa att hänga över vårt matbord av lite gammalt och nytt. Och lampor behövs det verkligen fler här hemma nu när sommaren är på väg att lämna oss.
 
Men nu tillbaka till det som det här inlägget egentligen skulle handla om, nämligen att vi köpte det här gigantiska blocket. I blocket, som kommer från Lagerhaus, ska vi samla en massa inspiration till vår husrenovering. Vi håller i detta nu på med vår hall & framåt hösten så ska badrummet göras om och förstoras så det är en hel del inspiration som behövs. Tur att man har en MASSA gamla tidningar att bläddra och klippa i... ska nog börja med det redan ikväll!