Skattkistan

Snabbis.
Sttax ska vi ner på stan och dansa järnet :). Har varit en riktig toppenkväll här i Jönköping med Ida ( som jag fortfarande försöker övertala att vara med på en bild). Vi ska till något nytt ställe nere i stan, well så länge som musiken är OK så är jag nöjd!
Dagens klädsel blev:


Klänning, H&M (nähä?)
Stumpbyxor, Lindex
Skor, Scorett
Armband, vintage
Halsband & öronhänge, H&M

Bilder kommer senare, eller när jag lyckats ladda dem.
Ha en kul kul lördag, Puss o Kram!!
Jönköping nästa!

Linne, H&M
Skjorta, H&M
Jeans, H&M
Skärp, vintage
Stövlar, vintage

Som jag sagt förr, I ♥ H&M.

Idag åker jag till Jönköping för att hälsa på min ex-kollega på Lyreco, Ida. Vi ska julklappsshoppa (fhv hittar jag något) och så blir det middag och utgång till kvällen. Skoj! Ska bli spännande att se lite mer av vackra Jönköping. Kanske hittar jag någonting till mig själv också? Det får dagen utvisa! Ha en underbar lördag så hörs vi igen imorgon.
Puss o Kram
Fängslande bok?
Då var man hemma från det första after-worket någonsin. Trevligt var det, och gott. Jag och Cilla delade en nachostallrik med salsasås och whiskeycheddardipp. Till dricka blev det mer än ett glas vin.... Jag kom dock hem rätt tidigt och nu har jag både hunnit att kolla på Idol och packat, snacka om att man är tjej :). Jag åker till Jönköping rätt tidigt imorgon så nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen. Tänkte att jag skulle börja läsa ex-porrstjärnan Jenna Jamessons biografi vilken jag tror är rätt fängslande, så kanske somnar jag inte tidigt ändå....
Natti Natti.