Skattkistan

De första dygnen i huset.
I fredags kväll gick första lasset med prylar till vårt nya hus. Utan möbler på plats fick vi fika på golvet :)

Jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att lyfta på den hemska plastmattan i ett av rummen. Där fanns mycket riktigt ett gammalt trägolv!

Vi fick, i brist på liten kastrull, koka frukostäggen i en fyralitersgryta :)

Vårt kök har varit soligt mest hela tiden... men stökigt!

Igår invigde P gräsklipparen. Jag förstod att det är något särskilt med första gången man klipper gräsmattan i sitt egna hus!

Vi har fikat... både en och två och tre gånger :)

Vi har dissekerat hatt & skohyllan i hallen...

Igår kväll rev vi ut resten av plastmattan i rummet & sen avslutade vi veckan med en ordentlig brasa. Mysigt & urvarmt!

Nu är vi helt på plats i huset med våra grejor & sakta men säkert så blir vi upppackade. Det känns helt super & så himla rätt! Tack för hjälpen med flytten till alla fina vänner & våra underbara familjer. Ni är guld värda.
Valborgsfrukost
Börjar valborgmässoafton 2012 med en rejäl frukost. Kaffe, juice, ägg, yoghurt med frukt & hasselnötter & så en macka på det. Nu är jag mätt!

Jordgubbar, kiwi & physalis i yoghurten känns fräscht och lite somrigt.

På bordet står ett glas med fantastiska vitsippor som vi hittade på en skogstur med bilen igår. Men egentligen behöver jag inte lämna tomten för att hitta vitsippor, här finns många :).
Presenterna tar aldrig slut.Ett näst sista inlägg om mina fina födelsedagspresenter. Av syrran fick jag som alltid en trevlig liten blandning med prylar. Ett lyxigt doftljus från Diptyque, hårpryl från Redken, lite smått från Sephora & en finfin mobil att hänga upp i Pussels blivande rum :). Sen fick jag flera sköna presentkort som jag ser fram emot att spendera!