Skattkistan

För kärlekens skull
I lördags plåtade jag gulliga Erika & hennes kille Jon. De är så söta tillsammans och jag tycker att vi lyckades fånga deras fina kärlek på bild. Hoppas de blir nöjda med resultatet!
Utan vatten försmäktar vi i denna lägenhet.
Från och med nu och ungefär en vecka framåt så är vi utan vatten i vår lägenhet, eller vi har vatten i köket, men vi kommer inte kunna duscha eller spola i toaletten på en hel vecka.
Får hoppas att mina kollegor står ut med mig framåt veckan när jag inte duschat på ett par dagar... Eller så kan jag ju vara duktig och passa på att förena nytta med nöje och träna riktigt mycket i veckan & passa på att duscha på gymmet. Ja det senare känns som ett bättre alternativ, så så får det nog bli. Får passa på att använda toaletten på gymmet (och jobbet) vist också, för jag vet inte riktigt hur lätt det är att spola ner nummer två med hjälp av spann...
Hmm, men vi får ju hyresreducering med 40 % i en vecka så det är ju lätt värt det. Vad ska vi bara göra med alla kronorna som blir över?
De ska byta stammar i huset, vilket då är anledningen till att vi ska vara utan vårt badrum i en vecka. Tyvärr så blir det inget nytt fräscht badrum på köpet utan hyresvärden gör bytet av stammarna genom att göra ett hål i väggen bakom toaletten vilket han visst ska täcka igen med hjälp av en lucka, så det verkar inte ens bli någon ny färg på väggen för besväret. Men nä, inte det minsta bitter är jag :)
Ha en härlig måndag sötnosar!
Öhrmys och morotskaka.
På Erikas och min lilla loppistur igår besökte vi Öhrs lantcafé och den lilla mysiga butiken bredvid. I den lilla butiken köpte jag mig en liten skål av marimekko-modell och E en fin blomma.
Solig lördag!
Visst blir man sugen på att kliva in?
Det här blir man också sugen på! Inne på Öhrs lantcafé blev det kaffe, fralla & en morotskaka för mig.
Och inte vilken morotskaka som helst. Den var världsklass!