Skattkistan

Tipsigt Po.P
Efterlyste igår eftermiddag ett par skalbyxor från Po.P på en av alla köp- och säljsajter för barn på Facebook. Dock helt i onödan, för nu på morgonen låg det ett finfint erbjudande från just Polarn i mailen.
 
50 % på alla deras skalplagg. Snacka om lägligt. Så nu har Billie blivit med ett par nya skalisar som åtminstone inte är för korta (köpte stl 98 fastän jag tror att de nog är lite långa...)
 
Klicka på bilden för att komma till erbjudadet.
När det är nybäddat.
 
 
 
 
 
Efter två dagar då jag varit helt slut redan när jag vaknat så ska det nu bli riktigt gött att krypa ner i en nybäddad säng. Med fler kuddar dessutom, för P tyckte minsann att vi skulle ha några till när jag var på IKEA. Bra tanke! Och nog ser sängen mer inbjudande ut med ett gäng fluffiga kuddar :).
 
Jag tror förresten att tröttheten beror på att jag varit dålig med järntabletterna på det senaste (typ hela graviditeten!) men hoppas kunna äta ikapp mig. Kan man det tror ni?
 
Tröttheten kan förresten också bero på att jag är fruktansvärt dålig på att bara ta det lugnt... Jag ska jobba på att bli bättre på att bortse från allt det där som jag tycker att jag borde göra istället för att vila. Någon som är bra på detta, kom gärna med tips & råd till en novis.
En låda för ljus.
 
 
Igår blev jag med en plåtlåda. En gammal verktygslåda (tror jag!) som nu står på ett av våra Bestå-skåp. Den är fylld till bredden med ljus av olika sort & jag tycker verkligen att den pryder sin plats!
 
Gött att ha ljusen nära nu också när mörkret breder ut sig & de går åt på löpande band :).