Skattkistan

Kanot & fiske.
Jag är en riktig friluftslivsälskare har jag märkt. Jag tycker det är jättemysigt att åka på campingsemester, att plocka bär i skogen, promenera i naturen och så vidare. Imorgon ska jag och J ta det ytterligare ett steg, vi ska ut och paddla kanot i Helgasjön & så ska vi fiska. Ikväll passade jag därför på att plocka med mig ett gäng välgödda maskar från mormors kompost, så se upp alla abborrar! Vi ska ha med oss ett kastspö också, kanske kan det till och med bli en gäddfångst? Det vore ju himlans skoj iallafall, så länge jag slipper ta livet av den. Jag gillar själva jakten när man är ute och fiskar, men när fisken väl är i båten får någon annan gärna ta över ( men jag har faktiskt rensat både en och två gäddor själv, så det så :)) Ska se till att ta med mig kameran imorgon, och ta lite foton. Det kan allt bli en spännande tur!
Nu ska jag ta mig ut i köket och se om jag kan assistera kocken... Johan håller på och lagar gorgonzolafyllda biffar och det doftar ljuvligt.
Puss sålänge.
Evedal nästa.
Strax dax för stranden, idag ska vi njuta i solen mest hela dagen. Så himlans skönt att vara ledig, skulle gärna varit det ett par veckor till :) Fast ska jag vara riktigt ärlig så ska det bli riktigt kul att börja jobba, ser fram emot att träffa mina kunder, arbetskamrater & chef igen! Har mycket annat skoj att se fram emot i månaderna som kommer, såsom kick-off med jobbet i Göteborg, kollegan Torbjörns bröllop, Karl-Oskardagarna, Lars Winnerbäck på Amfium & eventuellt kräftskiva hos Eva-lena i Karlskrona..... för att inte tala om New York-resan i September... o så mammas 50 årsdag :) En händelserik höst helt enkelt!


Gul bikini med fjärilar, H&M
Klänning, New Look
Flip-flops, Hawaianas
Kvällens outfit.

Kvällen har spenderats i en bekväm biostol, älsklingen och jag var och kollade in den nya batmanfilmen The Dark Knight. Tyckte den var lite långrandig och något för actionspäckad så den var faktiskt inget för mig. Salongen var dock full och det lät bland resten av publiken som de gillade den, kanske är jag inte så Batmanfrälst som man bör va?... Dressade upp mig för kvällen i min nya, fina & randiga klänning :).


Klänning, H&M Divided (ny)
Väska, vintage
Skor, skoaffären i Broby (nya!)
Armband, vintage
Glasögon, Polo by Ralph Lauren

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorn blirre pressa på beachen :)
Puss