Skattkistan

Inspiration - vardagsrum
 
Så smått börjar saker falla på plats därhemma. Det är långt ifrån klart ännu. Vårt kök till exempel har inte börjat sättas än, men jag tror att det sker under nästa vecka! 
 
I vårt vardagsrum däremot börjar jag ana ljuset i tunneln. Väggarna och taken är spacklade två gånger, och efter en sista slipning på måndag så ska taken börja målas. Sen blir det tapetsering och målning av väggarna!
 
Vi har bestämt oss för att satsa på tapeten ovan, Gaston, från Sandberg till den del av vardagsrummet som blir TV-rum. Jag älskar färgerna & tror att den kommer bli toppen till det blivande golvet (vitlaserat och vaxat plankgolv). Fåtöljen Strandmon från IKEA har jag drömt om längelängelänge.
 
För övrigt så tror jag att det kommer bli mycket vitt och svart på väggarna, kanske ska äntligen ljusslingan från Granit få komma upp? Och gärna SUCCESS-tavlan från Sealoe som jag skrev om här i bloggen igår :).
Peppiga prints.
Success - Sealoe.
 
Jag kan inte få nog av peppiga prints i svart-vitt. Dessa båda skulle sitta som en smäck i ett paket under min julgran (och senare på en vägg i vårt vardagsrum!).
 
Sedär ja, en finfin hint till min älskade P. Och om han inte fattar hinten eller vill överösa mig med andra julgåvor så kan jag ju alltid ta saken i egna händer och köpa en själv ;). 
Hexagon - när något fult har blivit fint!
 
Hushållspappershållare har vi ingen hemma hos oss. Varför? För jag har alltid tyckt att dessa prylar är fula, hur praktiska de än är. Nu har jag dock funnit en som jag gillar! Den här i koppar & marmor från Ferm Living. Man hittar den bl. annat hos Sveas Vintage här i stan, men också på deras webshop.
 
En mycket bra julklapp till mig och P!