Skattkistan

Snart är du min.
 
Idag har jag äntligen gjort slag i saken och beställt en fin analog kalender. Eller en privat blogg som Petter kallade den :).
 
Jag beställde en från Frankie Journal som jag var för sent ute för att få tag på i fjol, och med tanke på hur mycket fint jag läst om den både här och där så längtar jag nu tills jag får sätta tänderna pennan i den. Härligt med något analogt och så vackert i den annars så digitala världen.
Tre gånger turist i London.
Phone booth.
 
Pinch Big Ben.
 
In front of Buckingham Palace.
 
Hemma igen från en grymt härlig långhelg i London. Vad har jag hittat på där? Jo tackar som frågar, hängt runt!
Promenerat i massor, ätit gott, druckit drinkar & kaffe, shoppat presenter till mig själv och till kidsen. Har faktiskt köpt årets första julklappar också, inte illa!
Och även om jag hängt med min kompis Evve som är London-bo sedan åtta år så har jag spanat in några av de värsta turistfällorna, det kan ni ju se ovan :).
 
Som alltid är borta bra med hemma bäst och nu imorgon ser jag fram emot att ha den stora tjejen hemma från dagis. Mys hemma blir det dock inte för imorgon sätter vi igång med avloppsbyte här hemma med allt vad det innebär, så vi försöker allt hålla oss borta!
 
Natti Natti.
Ett soligt ställe - mitt i stan!
 
 
 
 
 
 
Jag älskar det faktum att vi har ett helt hav av solrosor mitt i vår stad. Man kan ju inte annat än att bli glad när man kör förbi och ser detta. Runt 300.000 fröer såddes i våras och nu blommar det för fullt. 
 
Tänk att äta lunch i detta vackra en dag. Det ska jag försöka få till om det blir sol en dag i nästa vecka. Någon som vill med? ;).