Skattkistan

Nytt i bebisgarderoben.
 
Idag gick vi all in på sötsakerna på KappAhl. Alltså. Det finns så mycket gulligt från Newbie att man skulle kunna handla upp hela föräldrapengen på en kvart (inte så svårt visserligen ;)). Men idag behövde jag inte öppna plånboken själv. Tack för det mormor!
 
Bodyn och de lila byxorna kommer passa lilltjejen inom kort medans de vita byxorna med dubbla knapprader får läggas i växagarderoben fram till sommaren. 
 
Och på tal om sommaren. Efter en härligt vårig dag som idag så känns det ju faktiskt som om att det blir sommar i år igen :).
Smarta etiketter.
 
Det blev knappt någon shopping för mig på helgens tur till Helsingborg & Helsingör, desto mer handlade P. Kul för honom :) Och bra för min plånbok... som visserligen hade öppnats endel i fredags på Lindex shoppingfrukost. Men helt lottlös kom jag inte hem.
 
På favoritbutiken Systrarna Grene hittade jag några små guldkorn. Etiketterna ovan som man kan skriva på med tavelkritor gillar jag massor. Perfekta för att markera upp alla glasburkar i skafferiet med. Och så är det bara att sudda ut och skriva på nytt när burkens innehåll byts ut. Jag tror att 18 etiketter kostade 11 svenska kronor. Så inte bara fint, utan billigt också. Tummen upp!
Skidsuget.
Ojoj så jag längtar nu. Vänner och bekanta har frestat med bilder (på Facebook och Instagram) från skidbackar runt om i Sverige och Europa under sportlovet och det verkar dessutom som att många fått njuta av solen. 
 
Snart är det vår tur. Hoppas snön stannar och solen likaså. Jag hoppas även att lilltjejen ska gilla fjälluften och att Billie ska digga det där med skidor lika mycket som sina föräldrar!
 
 
 
 
 
Härligt från vår semester i Bad Gastein, Österrike i mars 2013.