Skattkistan

Fish tacos med hemmagjorda tortillabröd.
Igår gjorde vi fish tacos hemma för första, men absolut inte sista gången! Verkligen supergott och inte så värst avancerat. Lite mer pill visserligen än med vanlig tacos, men värt mödan tycker jag. 
 
Jag använde mig av receptet på fish tacos som jag hittade på arla.se och gjorde min variant på torskfiléer. Jag gjorde mina fiskbitar ganska små vilket gjorde att det gick åt mer mjöl och pankomjöl än receptet säger, men jag tyckte det blev bra & lättare att äta för Billie som för övrigt gillade även denna variant på tacos väldigt mycket!
 
Förutom tillbehören i receptet så serverade jag mina tacos med skivad avokado och lite vanlig tacosås.
 
Jag gjorde egna tortillabröd vilket är så himla enkelt. Bara blanda 7 dl vetemjöl, 0.5 tsk bakpulver, 25 gram smör, 3 dl varmt vatten samt en nypa salt. Knåda ihop till en deg på mjölat bord. Låt vila i 20 minuter under en fuktig handduk innan du bakar ut dem. Detta gör man i en torr stekpanna på ganska hög värme. Stek 30 sekunder på varje sida och servera gärna a'la minute! De håller värmen rätt bra om man lägger dem på hög som om de vore pannkakor.
 
 
Att bli som ett litet barn igen.

Snart fyller jag 33. Trea trea. Fint att få fylla år!

När det handlar om min födelsedag, då blir jag som ett litet barn igen! Aldrig kan man väl bli så gammal att det blir tråkigt att få paket, bli firad & äta tårta? Så gammal lär iallafall jag aldrig bli!

I år ser önskelistan lite ut så här. Och som vanligt - det som är bra med just önskelistor är att de får se ut precis hur som helst.

Malmöhäng.


Jag och Disa är i Malmö och hänger hemma hos Lina & Kristian. Igår kväll hade vi tjejmys med räkor, bubbel och diverse gotte. 

Idag startade dagen vid 06.30 - för tidigt om du frågar mig... Men i helt rätt tid tycker nog Disa. Jag är ganska trött idag efter att hon vaknat tre gånger i natt och bara tokskrikit. Utan anledning kan tyckas. Men sen lät jag en lampa vara tänd o då kunde hon somna om igen - phu!

Nu ska vi snart gå ut och ta tag i den här dagen. Idag kommer Petter och Billie ner hit, men innan det blir det en tur till Entré och på stan. Fhv är lilltjejen på humör alt sover gott så jag kan stanna för en god fika (kaffe!!!) också :).

I eftermiddag blir det äggjakt i Slottsparken och ikväll god middag här hemma. 

Ha en härlig lördag!!