Skattkistan

Måndagsmat
Klyftpotatis, kall sås och kycklingfilé fylld med soltorkade tomater, färsk basilika & fetaost. Måndagsmat när den är som allra bäst!
Du ska tro att du är något för då blir du någon.

Så sant som det är sagt! Fin tavla med fint citat som gärna skulle få pryda en vägg i mitt nya hem. Ett tidigt tips på en födelsedagspresent till en thirty-something to be. Finns att köpa här.
99 days left.
Snacka om att jag är snurrig. Jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna med U's årsräkning att jag helt tappat räkningen. Var helt bombsäker på att det idag var 100 dagar kvar av min graviditet, men döm om min förvåning när jag såg att jag redan var nere på tvåsiffrigt :)

Idag har jag lagt årsräkningen på brevlådan så nu kan jag inte pyssla mer med den. Nu känns det som att ungefär tio stenar har fallit av mitt bröst. Man vill ju göra saker bra & rätt... då tar det lite tid :) Himlans tur att jag har en redovisningssnubbe till man som kan hjälpa mig!

Ikväll har Sara varit hemma hos mig och vi har pratat ikapp oss om allt möjligt & i synnerhet avhandlat ämnet födelsedagsfest. Snart kommer inbjudningarna att ligga på lådan. Jippii!

Om vi ska tillbaks till graviditeten så mår jag väldigt bra. Jag har haft endel sammandragningar de senaste dagarna vilket säkert kan bero på att jag har stressat en hel del? Men jag har inte ont någonstans & än så länge verkar min mage fungera OK trots järntabletter. Imorgon går vi in i vecka 27 och om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag att jag att det är dags för sista trimestern (sista tredjedelen av graviditeten) om en vecka :).

Inte långt kvar nu alltså. Men jag känner mig mer och mer redo. Huspapper är påskrivna (nu ska väl inget sätta käppar i hjulen?!), barnvagnen ligger på posten och väntar på att bli uthämtad & vi ska få en alldeles utmärkt spjälsäng av en snäll kollega, supertack Jessi!

Nu blir det ett skönt bad tillsammans med två nya tidningar.

Trevlig kväll finingar.