Skattkistan

Chokladwhoopies med vaniljfyllning
Ikväll har jag varit i bakartagen igen för första gången på ett rätt bra tag. Sugen var jag. På att baka alltså, och på att smaka :). Jag hade en burk Marshmallow fluff i skafferiet som jag köpte med mig från den amerikanska hyllan på CityGross för några veckor sedan. Den här burken skulle bestämt bli använd idag, så var det. Tur var det då att jag hittade ett finfint recept på chokladwhoopies med vaniljfyllning på min vän Pernillas inspirerande bakblogg Bli Min Jäst.

När jag spritsade ut smeten till kakorna & när jag fyllde de färdiga kakorna så använde jag min nya finurliga sprits från Lékué. Superbra resultat, men lite kraft i fingrarna krävde den allt!

Whoopiesarna blev goda men lite salta. Hade jag gjort om dem så hade jag nog ungefär halverat mängden salt i receptet. Får testa resultatet på några fler imorgon då jag tänkte bjussa på fika på jobbet :).


Smaskens!
Ligga sked.
Fina öronhängen från Cornelia som jag fick av syrran i julklapp. Passande nog heter de Spoon me. :)
Jag tror minsann någon har varit snäll...
När vi nu kan lägga julen 2011 bakom oss så kan jag konstatera att jag nog måste ha varit mycket snäll i år, för så mycket fina & bra julklappar jag har fått!

Ett tema bland årets julklappar var helt klart bakning. Jag fick en prenumeration på tidningen Baka, en stor pepparkaksform, en jäskorg, en köksvåg, några stycken Margareteskålar och en spritsare med ett helt gäng olika munstycken!

Ännu en julklapp på baktemat var en sak som jag önskat mig i flera flera år, nämligen en gammal kakburk i tre våningar. fin!

Sen fick jag en gosig morgonrock, två par av favvo-trosorna från Calvin Klein, ett par stödstrumpor (till resan), tillbringare från IB Laursen, presentkort på Fotvård, en prenumeration på Lantliv, ett Voluspa-ljus, bodybutter från Body Shop, ett hemmagjort örtsalt, produkter ur Cliniques rengöringsserie & Clean-parfymen Simply Soap.

Sen fick jag pengar, en jättefin bordsdekoration med ljus och mossa & ett par söta öronhängen från Cornelia. Och sist med inte minst så fick jag ju två biljetter till Coldplay på Parken i Köpenhamn med övernattning av min bästaste P.


Finaste julklapparna. Tack som tusan!