Skattkistan

Söndagsfrukost.
 
Helgfrukost alltså. Det måste ju bara vara det bästa som finns?
Vi var på väg att spontant använda vårt presentkort från Smartbox på brunch med bubblor idag, men till slut blev vi hemma och vad gör väl det! Så grym frukost man kan få till även i det egna köket när man laddat kylskåpet ordentligt.
 
Nu har vi ätit gott och fått massor av energi att använda i trädgården och på huset. Vi ska ge oss på att måla det allra sista på utsidan så att vi kan ta höst med gott samvete. Jag hoppas även hinna med att rosta lite musli, baka lite bröd & så ska vi laga en riktigt höstig gryta. Sköna söndag!
Något gammal, något sytt & något stickat.
 
 
Idag var vi på barnloppis i stan tilsammans med mormor & Billie blev med för henne nya gummistövlar. 20 pix fick vi betala för dem - bra fynd.
 
På loppisen hittade vi även Emma, min gamla-gamla kollega från casinotiden, hon stod där med sitt företag Rackartyg och sålde egensydda mössor och kläder. Superfina grejer! Mormor köpte Billie en prickig mössa... sådan mor - sådan dotter :).
 
Som om att inte nya gummistövlar och mössa vore nog, Billie fick dessutom en alldeles ny och fin kofta som mormorn stickat! Det var en bra dag för Billie helt enkelt. 
 
PS. Vad säger ni om den gigantiska zuccinin förresten? :) Grotesk! Om ni frågar mig.
Plåtning pågår.
 
 
Resultatet hamnar i en tidningshylla nära dig någon gång i höst.
 
Ja, så här, kombinerat med lite Fröken Rut-jobb ser min fredag ut :). Och i eftermiddag ska vi fira Billies kompis Harry som fyller år. Härliga dag!