Skattkistan

Frysligt bra!

Har precis ringt och köpt en gammal frys på Blocket. Den är säkert inget vidare snygg, men vad gör väl det när den ska stå nere i källaren? 300 pix fattigare blir vi, men tänk så mycket mat vi kommer få plats med :)

Vad gjorde man egentligen med alla avlagda prylar tidigare när inte blocket/tradera/bloggshoppar och dylikt fanns? Himlans bra att sånt som är skräp för någon kan vara till nytta för någon annan, det blir ju så mycket mindre waist då!

Kuva: roskan alle jäänyt sammakko

Late hello.

Har varit lite tyst här på bloggen idag, det beror helt enkelt på att jag har haft fullt upp med en massa annat. I morse tvingade jag upp mig själv vid 05.10 och gick och simmade, promenerade till jobbet och körde stenhårt till 17.00. Fick skjuts hem av J & bytte till ett par bekväma pjucks, sen tog Milo o jag en promenad ner till Växjösjön. Där mötte vi upp Annica, Carro & Ozzy och vi gick en skön runda i det fantastiska höstvädret. När jag kom hem igen tittade Ullis över och vi drack lite chailatte & kollade på Idol. Nu är Idolframträdandena slut & jag likaså. Hoppas innerligt att tröttheten jag har i kroppen inte beror på att jag har någon sjukdom som ligger på lur i kroppen utan på att jag helt enkelt var uppe tidigt i morse. För att vara på den säkra sidan så kommer jag snart krypa ner i sängen & så vaknar jag förhoppningsvis pigg & glad imorgon bitti!

Sweet dreams.

PS.
 At tonights Idol I cast my votes for Mariette & Moa, vem röstar ni på?

MIU MIU/Marc by Marc Jacobs/Mulberry.

När syster och jag besöker England i november ska jag troligtvis slå till på en ny plånbok. Nu är frågan; trendigt nitad signerad MIU MIU, färgchock a 'la Marc Jacobs eller klassiskt svart från Mulberry?

Vad skulle du ha satsat på?