Skattkistan

Daisy Grace.
Hannah & Amanda är ju ett par riktigt grymma brudar. De känns spot on med det mesta & inte minst med sin nya AW-kollektion som de visade på Stockholm Fashion Week idag. Att de valde att göra den annars ganska så stela catwalken till ett enda stort party med modeller i alla storlekar och att de dessutom hade Alex & Sigge till att gå på catwalken iklädda "kvinnokläder" (för visst var det väl ändå kläder ur kollektionen de bar?!). Att de visar AW- kollektionen precis innan den finns att köpa på deras webshop är ju också ett drag som skiljer sig från övriga märken som visar sina SS17 kollektioner. Också ett smart drag - vem vill egentligen vänta en hel säsong innan man kan handla det som visas? Så jäkla coolt & i tiden! 
 
Att kläderna, speciellt sammetskostymen, dessutom är himla tjusiga gör ju inte saken sämre! Men jag tror att jag själv får hitta ett budgetalternativ till just Daisy Grace's sammetskostym. Någon som har tips om vart jag skulle kunna finna detta, please tell!
 
Vill-ha från Daisy Grace / Lily Aldridge i en liknande kostym från Emilio Pucci.
Smutsigt rosa.
 
 
Shoppingen igår var riktigt lyckad. Inte nog med att jag hittade bra förvaring till kidsens rum, jag shoppade dessutom en alldeles underbar smutsigt rosa tjocktröja till mig själv (som jag letat länge efter!). På H&M hittade jag den till det mycket överkomliga priset 199 kronor. 
 
Som att det inte vore nog fick även kidsen lite nytt i garderoben. Men det får bli ett eget inlägg :).
Det där med förvaring.
 
 
  
Jag är så himla nöjd! Det fick nämligen bli ett helt gäng korgar på Mio i eftermiddags. De var ju precis sådär fina som jag hoppats på. Dessutom fick jag en check på 300 kronor att utnyttja vid köp för minst 600 kronor med Mio's katalog i förra veckan. Så nu fick jag fyra fina korgar; två stora & två lite mindre för 360 kronor totalt. Det kallar jag ett kap!
 
Nu ska jag bara passa på att rensa lite bland alla leksaker när vi ändå har kaos. Kaos är det eftersom vi fick städat hemma idag och jag slängde in allt som låg och skräpade på golvet i Disa's garderob inför städningen...
 
Efter flytten har båda mina tjejer massor av plats att leka på i sina respektive rum. Nöjd var're ja :).