Skattkistan

Efterlängtad repris
Imorgon är det dags för det årliga julabaket hemma hos P's bror Erik tillsammans med hela familjen Åkesson - som jag har längtat! 
 
Förra året släppte vi bomben om lilltjejen som växte i magen för familjen under julabaket och när jag någon vecka senare berättade om Pussel (som var Billies arbetsnamn) här på bloggen så fick jag kommentarer om att ni anat att det var något på G när ni såg min mage på en av bilderna. Bara för skojs skull så ska jag ha samma klänning på mig på morgondagens bak som i fjol, men jag lovar, att även om midjan inte är så smal som innan Billie så bjuder vi inte på någon repris imorgon :). 
 
Underbar tradition det här med en hel dags bakning tillsammans med fina personer, i år ganske vi kan få mysa än mer med lite snö utanför fönsterna? Jag hoppas!
 
Kanske putar den lite magen?!
 
Fyra bakar ;)
 
Några julänglar till granen blir det inte i år - de var svåra att få med sig hela hem.
 
Härlig fart i bakugnen.
 
Vackert bröd!
Blue.
 
Den här tapeten Woolverston från Cole & Son kommer i nästa vecka sättas i vårt öppna spis-rum. Mönstret är traditionellt men då tapeten är ganska så shiny så känns den samtidigt modern. Jag tror att den kommer bli tipp-topp i vårt rum & det är häftigt att P och jag lyckats enas om en mönstrad tapet efter enbart en timme i tapetbutiken. När vi började titta så var jag inne på en blek men mönstrad tapet till alla väggarna medans P var inne på en färgsprakande och mönstrad fondvägg. Det blev något mitt emellan - en mönstrad fondtapet i en rätt dov färg (lätt att kombinera med andra färger). Alla nöjda och glada.
Bless this house oh lord we pray.
 
Med en ny ytterdörr på plats & det här fina grytunderlägget från Svenskt Tenn på bordet så är nog hemmet säkrat. Lite finare än tidigare skulle det iallafall bli :). Ett tips till tomten...